Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Dynamic Discs Openissa tasatilanteissa päätöspäivään

Dynamic Discs Openissa tasatilanteissa päätöspäivään

Hailey King, DDO 2023
Hailey King, DDO 2023, Kuva: Disc Golf Pro Tour
Mainos

Disc Golf Pro Tourin Dynamic Discs Open on pelattu poikkeuksellisen tyynessä kelissä Emporia Country Clubilla Kansasissa. Tämä on näkynyt molempien luokkien osalta hyvinä kierrostuloksina ja kilpailu on äärimmäisen tasaista ennen päätöspäivää. Naisten luokassa kärkisijaa jakaa kolme pelaajaa ja avoimessa luokassa kaksi.

Naisten luokka harvinaisen tasainen

Päätöspäivän kierroksesta saadaan hieno jännitysnäytelmä kun kärkisijaa jakaa kolme pelaajaa ja kuusi ensimmäistäkin on vain kahden heiton sisällä. Kilpailua johtaa kolmikko Hailey King, Ella Hansen ja Holyn Handley kokonaistuloksella (-11). Hailey King pelasi toisena päivänä kuumimman kierroksen tulokseen -8.

Kärkikortin täydentää Missy Gannon joka on yhden heiton perässä kärkikolmikkoa. Gannonin takana jaetulla viidennellä sijalla on Deann Carey ja Kristin Tattar. UDisc laskee tilastoihin perustuen todennäköisyyksiä pelaajien voitoille ja alkukauden kilpailuja hallinnut Tattar on viidenneltäkin sijalta lähdettäessä suurin voittajasuosikki. UDisc antaa voitolle todennäköisyydeksi 35%.

Avoimessa luokassa Heimburg ja Harris kärjessä

Calvin Heimburgin huima vire ei näytä laantumisen merkkejä. Disc Golf Pro Tourin kokonaispisteissä selkeässä johdossa oleva Heimburg jatkoi hyvää pelaamistaan ja pysyi kärjessä -10 kierroksella. Heimburg on kokonaistuloksessa -21, samaan kokonaistulokseen nousi myös Alden Harris pelaamalla upean -11 kierroksen.

Päivän kovimmasta kierroksesta vastasi Tristan Tanner pelaamalla tuloksen -12. Hänen ensimmäinen kierros oli vaikea ja hän olikin toiseen päivään lähdettäessä vasta sijalla 82. Huiman kierroksen myötä hän nousi 59 sijaa on nyt sijalla 23.

Heimburgin ja Harriksen kanssa päätöspäivän kärkikorttiin liittyy Matthew Orum ja Parker Welck. Parker on UDiscin maailmanlistalla vasta sijalla 112, mutta tämän kisan myötä sijoitus tullee kohenemaan upeasti.

Kisan yhtenä ennakkosuosikeista pidetty Ricky Wysocki on vielä hyökkäysetäisyydellä neljä heittoa kärkeä perässä jaetulla sijalla 5. Parhaana eurooppalaisen virolainen Albert Tamm on jaetulla yhdeksännellä sijalla kokonaistuloksella -16.

Kilpailussa ei ole mukana suomalaisia.

Päätöspäivän aikataulu

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa sunnuntaina suomenaikaa kello 17.30 ja avoimen luokan lähetys kello 23.00.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version