KotiKilpailutDisc Golf Pro TourWysocki juhli jälleen Disc Golf Pro Tourin voittoa - Anttila tippui finaalin...

Wysocki juhli jälleen Disc Golf Pro Tourin voittoa – Anttila tippui finaalin viimeiseksi

Julkaistu

Disc Golf Pro Tour 2023 on ohi. Disc Golf Pro Tourin finaali päättyi viime vuoden tapaan Ricky Wysockin voittoon.

Lymen taudista johtuneesta käden turvotuksesta alkukauden kärsinyt Wysocki oli todella hyvässä vireessä kauden viimeisessä kilpailussa. Hänen puttinsa oli huippuluokkaa, joka piti hänet tiukasti johdossa. Jahtaajan asemassa toiminut Kyle Klein pelasi myös hyvin, mutta ei pystynyt kirimään Wysockin johtoa kiinni.

Ricky Wysockin lopputulos oli -15. Klein jäi heiton päähän tulokseen -14, kun Wysocki varmisteli voittoaan viimeisellä väylällä. Kolmas oli Calvin Heimburg (-11). Wysocki nappasi voitosta ennätykselliset 40 000 dollaria.

Niklas Anttila lähti kuudentena toiselle ja viimeiselle kierrokselle. Anttila ei yltänyt parhaimpaansa ja tippui +1 kierrostuloksen myötä jaetulle viimeiselle sijalle Eagle McMahonin kanssa. Anttila tienasi kilpailusta 3 750 dollaria.

”Big Money Missy” iski jälleen

Naisten kilpailussa nähtiin tiukka kamppailu kolmen pelaajan kesken, kun Missy Gannon, Ohn Scoggins ja Kat Mertsch taistelivat voitosta. Viron Kristin Tattar tuhosi mahdollisuutensa voittoon huonon ensimmäisen kierroksen vuoksi.

Ohn Scoggins lähti kärjestä toiselle ja viimeiselle kierrokselle, mutta ei pystynyt välttämään virheitä paineen alla. Missy Gannon pysyi väylällä ja onnistui putissaan erinomaisesti. Gannon nousi johtoon ja lopulta nappasi voiton tuloksella -5. Scoggins ja Mertsch olivat lopussa jaetulla toisella sijalla tuloksessa -2.

Missy Gannon on saanut lempinimen ”Big Money Missy”, koska hän tuntuu pelaavan erityisen hyvin aina, kun on kilpailussa on normaalia suurempi palkintopotti. Niin kävi myös tällä kertaa. Gannon otti voitosta Wysockin tavoin ennätykselliset 40 000 dollaria. Scoggins ja Mertsch nappasivat kumpikin 18 000 dollaria toisesta sijasta.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän