KotiKilpailutDisc Golf Pro TourSimon Lizotte voitti toistamiseen tänä vuonna Disc Golf Pro Tourilla

Simon Lizotte voitti toistamiseen tänä vuonna Disc Golf Pro Tourilla

Julkaistu

Simon Lizotte vei frisbeegolfin Discraft Great Lakes Openin osakilpailun ja otti samalla toisen voittonsa vuonna 2023. Naisten luokan voitti Ohn Scoggins. Voitto oli Scogginsille ensimmäinen Elite-tason voitto DGPT:lla.

Lizotte vakuutti ennen MM-kisoja

Saksasta kotoisin oleva Simon Lizotte voitti viikonlopun kilpailun tuloksella -30. Toiseksi ylsi Eagle McMahon (-27). Kolmannen sijan jakoivat Chris Dickerson ja Cole Redalen (-25).

Frisbeegolfin supertähti on viimeisen kahden kauden aikana äitynyt hurjaan vireeseen Disc Golf Pro Tourilla. Lizotte sai lapsen viime vuonna ja on sittemmin napsinut useita isoja voittoja. Maailman yksi seuratuimmista supertähdistä hakee ensi viikolla ensimmäistä Major-voittoaan MM-kisoista.

Viikonloppuna nähtiin useita upeita tähtihetkiä. Viimeisellä kierroksella Calvin Heimburg heitti peräti kaksi kertaa sisään eaglen arvoisesti. Ensimmäinen heitto oli väylällä 6 91 metristä ja jälkimmäinen väylällä 10 87 metristä. Heimburg on heittänyt useita huippuheittoja lähiaikoina. Hän heitti toissa viikolla hole-in-onen Ledgestone Openissa.

Scoggins pelasi elämänsä parasta frisbeegolfia

Ohn Scoggins nappasi naisten luokan voiton tuloksella -25. Toiseksi ylsi Ella Hansen tuloksella -23. Kolmas oli Kat Mertsch (-18). Voitto oli Scogginsille ensimmäinen Elite-tason voitto Disc Golf Pro Tourilla.

Scoggins on ollut jo vuosia yksi parhaista puttaajista. Hänen heittopituutensa ei ole missään nimessä maailman luokkaa, mutta hän osoitti, että virheiden välttäminen ja hyvä puttipeli riittävät voittoon.

Ensi viikolla yhdysvaltalaiset saavat lisää kirittäjiä, kun Euroopan huiput saapuvat viimein kesän jäljiltä valtameren toiselle puolelle. Kristin Tattar ja hyvä vireinen suomalaisnelikko haastavat yhdysvaltalaiset huiput MM-tittelin tavoittelussa.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän