Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Simon Lizotte liekeissä Nashvillessä kivuista huolimatta – “Kaikki tuntui niin pahalta”

Simon Lizotte liekeissä Nashvillessä kivuista huolimatta – “Kaikki tuntui niin pahalta”

Simon Lizotte
Simon Lizotte saa pian toisen lapsen. Kuva: DGPT.
Mainos

Simon Lizotte oli hurjassa vireessä Music City Openin avauskierroksella Nashvillessä. Lizotte puolustaa Music City Openin voittoa viime vuodelta.

Lizotte johtaa kilpailua tuloksella -12. Toisena kilpailussa on tsekkiläinen Jakub Semerád tuloksella -10. Kolmantena on vammasta kuntoutuva Paul McBeth, joka on tuloksessa -9.

“Heräsin aamulla ja tajusin olevani vielä flunssassa. Minulla on ollut myös vatsa kipeä viimeiset kolme-neljä päivää. Selkäni on myös kipeä. Lisäksi aamupäivällä alkoi migreeni. Kaikki tuntui niin pahalta”, Simon Lizotte kertoo kierroksen jälkeisessä haastattelussa. “En harjoitellut viimeistä yhdeksää väylää ollenkaan, joten pelasin ne täysin sokkona. Voin niin huonosti eilen, että en vaan pystynyt pelaamaan niitä.”

“Joka kerta kun lähden todella matalilla odotuksilla kisaan, pelaan loistavasti. Tänään minulla ei ollut mitään odotuksia – sitten tapahtuu näin”, Lizotte jatkaa. “En usko, että pystyn pelaamaan tätä rataa yhtään paremmin kuin tänään.”

Anttila paras suomalainen

Avauskierroksen jälkeen parhaana suomalaisena porskuttaa Niklas Anttila, joka on tuloksessa -5 sijalla 19. Joona Heinänen pelasi niinikään par-tuloksen paremmalle puolelle yltäen tulokseen -4, sijalle 29.

Muut suomalaiset ovat kaukana kärkikahinoista. Väinö Mäkelä jäi tulokseen +1 sijalle 83. Tuomas Hyytiäinen (+3) on sijalla 102 ja Jesse Nieminen on tuloksella +5 sijalla 107.

Katso ensimmäisen kierroksen kohokohdat alta:

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version