Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Silva Saariselle upea startti – lähtee toiselta sijalta lauantain kierrokselle

Silva Saariselle upea startti – lähtee toiselta sijalta lauantain kierrokselle

Silva Saarinen
Silva Saarinen toivoi viime kuussa löytävänsä hyvän vireen alkukaudesta - toistaiseksi näyttää hyvältä. Kuva: DGPT
Mainos

Silva Saarinen oli huippuvireessä Music City Openin avauskierroksella Nashvillessä Tenneseessä. Saarinen ylsi tulokseen -4, joka riitti toiseksi. Kilpailua johtaa Holyn Handley tuloksella -7.

Silva Saarinen onnistui ainoana kilpailijana pelaamaan koko kierroksen ilman ainuttakaan bogey-tulosta. Saarisen putti oli virheetöntä. “Tuntui hyvältä onnistua”, Saarinen kertoi Disc Golf Pro Tourin haastattelussa. “Kun puttaan, koitan olla miettimättä mitään.”

Tällä kaudella uuden sponsorin kiekoilla heittävälle Saariselle kierros oli alustavien laskelmien mukaan kauden paras kierros. Hän on selvästi saanut tuntumaa uusiin kiekkoihin, joka on näkynyt myös hänen tuloksissaan.

Kolmannella sijalla, tuloksessa -3 on kaksi kilpailijaa: Kristin Tattar ja Hailey King, jotka nähdään myös kärkikortissa lauantaina.

Eveliina Salonen on avauskierroksen toiseksi paras suomalainen. Salosen tulos -2 riitti viidenneksi, joka mahdollistaa iskuetäisyyden seuraavia kierroksia ajatellen.

Muista suomalaisista Heidi Laine (+3) on sijalla 13, Jenni Karppinen (+6) on sijalla 21 ja Henna Blomroos on sijalla 22 (+7).

Toinen kierros kilpaillaan lauantaina. Lähetys alkaa klo 17.30 Suomen aikaa Disc Golf Network-palvelussa, josta voi seurata Eveliina Salosen ja Silva Saarisen otteita suorana. Silvan tähdittämä kärkikortti aloittaa klo 17.55.

Katso viime kuussa kuvattu Silvan In the Bag video alta:

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version