KotiKilpailutDisc Golf Pro TourRobinsonille ja Budinskylle ensimmäiset voitot DGPT:lla

Robinsonille ja Budinskylle ensimmäiset voitot DGPT:lla

Julkaistu

Viikonloppuna kilpailtiin Disc Golf Pro Tourilla (DGPT) Jim Palmeri’s 50th AFDO -turnaus. Juuri ennen MM-kisoja käydyssä Silver-tason kisassa saatiin kaksi uutta Disc Golf Pro Tourin voittajaa, kun Ezra Robinson ja Chantel Budinsky nappasivat kumpikin selvät voitot.

Robinsonille itseluottamusta nostattava voitto

Ezra Robinson oli varsin ylivoimainen viikonloppuna ja otti tuloksella -31 selvän voiton toiseksi tulleesta Matthew Orumista (-25). Kolmanneksi ylsi Connor Rock tuloksella -15.

Robinson pelasi viimeisellä kierroksella rataennätyksen -13, joka oli samalla rating-pisteiltään peräti 1092. Ezra on jäänyt veljensä Isaac Robinsonin varjoon viimeisten kahden vuoden aikana, mutta nyt myös hän pystyi ottamaan ensimmäisen DGPT-voittonsa.

Avoimen luokan taso ei häikäissyt viikonloppuna, sillä suurin osa huippupelaajista olivat jo viikonloppuna valmistautumassa MM-kisoihin. Robinson ja Orum olivat ainoat huippupelaajat avoimen luokan lähtölistalla.

MM-kisat ovat viisipäiväiset ja ne alkavat jo tulevana keskiviikkona. Nämä pelaajat eivät siis ehdi liiemmin harjoittelemaan kahta MM-kisojen rataa.

Budinskylle ensimmäinen iso voitto

Chantel Budinsky hyödynsi niin ikään huippupelaajien poissaolon nappaamalla ensimmäisen DGPT-voittonsa tuloksella -7. Toiseksi ylsi Colleen McInnes (+2). Kolmannen sijan jakoivat Holly Finley ja Ellen Windbom (+4).

Budinsky ei ole pelillisesti ollut aikaisemmin kärkinimiä DGPT:lla, mutta hän on tunnettu sosiaalisesta mediasta missfrisbees-nimimerkistä.

Chantel Budinsky
Chantel Budinsky otti viikonloppuna ensimmäisen ison voittonsa. Kuva: DGPT

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän