KotiKilpailutDisc Golf Pro TourRicky Wysocki ennätykselliseen voittoon Disc Golf Pro Tourilla

Ricky Wysocki ennätykselliseen voittoon Disc Golf Pro Tourilla

Ricky Wysocki voitti viikonloppuna kilpaillun Disc Golf Pro Tourin osakilpailun Minnesotassa. Wysocki voitti The Preserven peräti kolmannen kerran (2021, 2023).

Wysocki voitti kilpailun tuloksella -34. Toiseksi tuli Kyle Klein tuloksella -33. Kolmannen sijan jakoivat Isaac Robinson ja Matthew Orum tuloksella -32.

Voitto oli kaksinkertaiselle frisbeegolfin maailmanmestarille ensimmäinen Elite/Major-voitto tänä vuonna. Wysockista tuli voiton myötä ensimmäinen avoimen luokan pelaaja, joka on pystynyt voittamaan vähintään yhden Elite/Major-kisan 14 perättäisenä vuotena.

Gannon juhli naisissa

Naisten luokan kamppailu päättyi Missy Gannonin juhliin. Ilman eurooppalaisia tähtiä kilpailtu mittelö toi Gannonille jo kauden kolmas.

Gannon voitti tuloksella -18. Toiseksi tuli Holyn Handley tuloksella -16.

Disc Golf Pro Tour jatkuu tulevana viikonloppuna Swedish Openilla Ruotsissa. Kyseessä on toistaiseksi kauden kovatasoisin kilpailu Euroopassa, sillä viivalla nähdään Suomen parhaiden heittäjien lisäksi mm. maailman tämän hetken ykköspelaaja Calvin Heimburg ja kuusinkertainen maailmanmestari Paul McBeth.

Uusimmat uutiset

Suositun Fribafiestan järjestäjä etsii työnsä jatkajaa

Suosittua frisbeegolfin sisähallitapahtumaa viime talvina Vantaan Myyrmäkihallissa järjestänyt Markku...

Gannon Buhr nousi voittoon ja teki frisbeegolfhistoriaa

Gannon Buhr teki frisbeegolfhistoriaa Disc Golf Pro Tourin kiertuefinaalissa...

Missy Gannon voitti ja kuittasi taas vuoden isoimman palkintopotin

Missy Gannon uusi voittonsa viime vuoden Disc Golf Pro...

Buhr ja Wysocki karkasivat jo toisella kierroksella kiertuefinaalissa

Disc Golf Pro Tourin rahakkaassa finaalitapahtumassa on käymässä, kuten...

Suomalaisnaiset parantelivat asemiaan ammattilaiskiertueen finaalissa

Maailman ammattilaiskiertueen finaalikisa käynnistyi Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa. Nelipäiväinen kisa kilpaillaan...

Kiertuefinaalin palkinnot julki – 7 suomalaista kisaa vuoden isoimmasta potista viikonloppuna

Disc Golf Pro Tour (DGPT) julkaisi torstaista sunnuntaihin 17.-20.10....