KotiKilpailutDisc Golf Pro TourNiklas Anttilan uskomaton kierros oli lähellä riittää voittoon - vain Gannon Buhr...

Niklas Anttilan uskomaton kierros oli lähellä riittää voittoon – vain Gannon Buhr oli parempi

Niklas Anttila oli äärimmäisen lähellä historiallista voittoa Disc Golf Pro Tourilla. Anttila pelasi hurjan viimeisen kierroksen jahtikortista ja sivusi rataennätystä (-11). Gannon Buhr onnistui kuitenkin kukistamaan Anttilan yhden heiton erolla.

Gannon Buhr otti voiton tuloksella -37. Luke Humphries ja Niklas Anttila jakoivat toisen sijan tuloksella -36.

Anttila kipusi tulostaulukossa vahvoilla otteilla ja oli huippujännittävässä kisassa kiinni voitossa aina viimeisille hetkille asti. Kilpailua viimeiselle väylälle johtanut Luke Humphries epäonnistui pahasti lähestymisheitossaan ja päätyi pelaamaan bogey-tuloksen viimeiselle väylälle. Gannon Buhr onnistui kuin ihmeen kaupalla heittämään viimeiselle väylälle birdien ja otti voiton.

Mainos

“Kun näin, että Niklas puttasi birdien väylällä 16, luulin jo, että peli oli siinä”, Gannon Buhr kertoi Disc Golf Pro Tourin haastattelussa.

“Tämä oli liian stressaavaa minulle”, Buhr vitsaili. “Aina toivoo voittavansa helposti, mutta kaikki kaipaavat jännistystä.”

“Ihan hyvä kilpailu”

Niklas Anttila oli jo kiinni rataennätyksessä ja voitossa, mutta toiseksiviimeisen väylän bogey tiputti Anttilan kierrostulokseen -11 ja avasi oven takaa tulleille kilpakumppaneille. Anttila ei jäänyt kuitenkaan harmittelemaan yksittäisiä virheitä.

“Ihan hyvä kilpailu”, Anttila kertoi Frisbeegolfmedialle. “Ei se viimeiseen kierrokseen kaatunut. Toinen ja kolmas kierros oli hieman takkuisempia. Kakkossija ei lämmitä mieltä, mutta ensi viikolla on taas uusi kilpailu.”

Mainos

Anttila nappaa toisesta sijasta palkintorahaa 6500 dollaria.

Muut suomalaiset eivät onnistuneet kilpailun finaalikierroksella. Jesse Nieminen (-17) sijoittui lopputuloksissa jaetulle sijalle 42. Väinö Mäkelä (-19) oli jaetulla sijalla 36. Katso kaikki tulokset täältä.

Disc Golf Pro Tour jatkuu jo ensi viikonloppuna niin ikään Texasissa The Open at Austinissa 15.-17.3.

Uusimmat uutiset

Ricky Wysocki ällistytti frisbeegolfmaailmaa lähes virheettömällä kierroksella

European Disc Golf Festival pyörähti käyntiin Tallinnassa perjantaina. Disc...

Heidi Laine jysäytti hurjan avauskierroksen Tallinnassa – suomalaiset kaksoisjohdossa

Heidi Laine avasi loistavasti Tallinnassa kilpailtavan European Disc Golf...

“En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa” – Seppo Paju ennakoi Tallinnan Disc Golf Festivalia

Euroopan frisbeegolfin superkuukausi huipentuu viikonloppuna kilpailtavaan European Disc Golf...

Yli 5000 henkilöä todisti Gannon Buhrin voittoa Nokialla!

European Open päättyi avoimen luokan osalta yhdysvaltalaisen Gannon Buhrin...

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden...

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun...