KotiKilpailutDisc Golf Pro TourHenna Blomroos avaa kautensa All Starsissa uudella puttitekniikalla - "Aloitetaan puhtaalta pöydältä"

Henna Blomroos avaa kautensa All Starsissa uudella puttitekniikalla – “Aloitetaan puhtaalta pöydältä”

Henna Blomroos avaa ensimmäisenä suomalaisena frisbeegolfkautensa Disc Golf Pro Tourin All Stars kilpailussa. Kyseessä on näytöstyylinen kisa, joka käydään Floridassa Olympus-frisbeegolfradalla.

“Älyttömän siistiä päästä pelaan All Starsiin. Se on tosi hieno tapahtuma, josta on siisti päästä hakeen lämmittelyä kauteen”, Blomroos fiilistelee. “Siellä on hauska kilpailuhenki, jossa saatetaan vähän vinoilla toiselle joukkueelle.”

Mainos

All Stars kilpailu kisataan viikonloppuna. Lauantaina on ohjelmassa parikilpailu, jossa Henna Blomroos kisaa Jessica Weesen parina. Heillä on vastassaan Ella Hansen ja Ali Smith. Sunnuntaina vuorossa on yksilökilpailu.

Aikaisemmilta vuosilta tutut putti-, tarkkuus- ja pituusheittokisat käydään jo perjantaina. Näillä ei ole vaikutusta lauantain ja sunnuntain kilpailuihin. Pituusheittokisassa nähdään Henna Blomroos ja Eveliina Salonen.

“Olen tehnyt muutoksia puttiin”

Blomroos kertoo, että hänen harjoituskautensa on sujunut hyvin. Fysiikkavalmentaja on ollut jo toista vuotta tukemassa sen puolen harjoittelua. Heitto- ja puttiharjoituksista Blomroos on vastannut itse.

“Puttaamisessa tarvii raa’asti kehitystä, että voin kamppailla voitosta. Siinä olen antanut tosi paljon tasoitusta”, Blomroos pohtii.

Hän kertoo muuttaneensa puttityyliä talven aikana: “Tarvitaan tosi paljon toistoja, että saadaan iskostettua muutokset. Ennen puttasin haaralta, nyt puttaan jalat peräkkäin”, Blomroos kertoo. “Tuntui, että en saa haaraa kehitettyä niin hyväksi mitä haluan. Aloitan siis puhtaalta pöydältä. Toivottavasti sen kanssa päästään pidemmälle.”

Blomroos vahvistaa myös, että uutta puttityyliä tullaan näkemään jo viikonloppuna All Starsissa: “Sen näkee sitten, miten se toimii.”

Mainos

All Stars kilpailun perjantain taitokisat näytetään suorana Youtubessa. Lähetys alkaa Suomen aikaa klo 20.00. Lauantain ja sunnuntain kilpailut näkyvät vain Disc Golf Network -palvelussa. Naiset aloittavat molempina päivinä Suomen aikaa klo 16.30. Miesten kisat alkavat klo 21.30.

Seuraavana viikonloppuna 23.-25.2. samaisella radalla kilpaillaan Disc Golf Pro Tourin 2024 avauskilpailu, jossa nähdään Blomroosin ja Salosen lisäksi suomalaisista Niklas Anttila, Väinö Mäkelä, Jesse Nieminen ja Tuomas Hyytiäinen.

Uusimmat uutiset

Simon Lizotte liekeissä Nashvillessä kivuista huolimatta – “Kaikki tuntui niin pahalta”

Simon Lizotte oli hurjassa vireessä Music City Openin avauskierroksella...

Silva Saariselle upea startti – lähtee toiselta sijalta lauantain kierrokselle

Silva Saarinen oli huippuvireessä Music City Openin avauskierroksella Nashvillessä...

Vuoden 2025 Disc Golf Pro Tourin kisapaikkojen haku aukesi! Haluatko järjestää osakilpailun?

Disc Golf Pro Tour on vasta alkanut kaksi kuukautta...

“I’m back!” – Maailman toiseksi paras frisbeegolfari tekee odotetun paluun kisaradoille

Yksi viime vuosien menestyneimmistä frisbeegolfareista, Eagle McMahon, palaa pitkältä...

Suomalainen frisbeegolf-peli levinnyt jo lähes 60 maahan

Kajaanilainen peliyhtiö CSE Entertainment julkaisi viime kuussa frisbeegolfpelin suosituimpaan...

Frisbeegolfmedia on frisbeegolfin MM-kisojen 2025 virallinen tiedotuskumppani

Frisbeegolfmedia on vuoden 2025 frisbeegolfin MM-kisojen tiedotus- ja mediakumppani....

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän