KotiKilpailutDisc Golf Pro TourHenna Blomroos avaa kautensa All Starsissa uudella puttitekniikalla - "Aloitetaan puhtaalta pöydältä"

Henna Blomroos avaa kautensa All Starsissa uudella puttitekniikalla – “Aloitetaan puhtaalta pöydältä”

Henna Blomroos avaa ensimmäisenä suomalaisena frisbeegolfkautensa Disc Golf Pro Tourin All Stars kilpailussa. Kyseessä on näytöstyylinen kisa, joka käydään Floridassa Olympus-frisbeegolfradalla.

“Älyttömän siistiä päästä pelaan All Starsiin. Se on tosi hieno tapahtuma, josta on siisti päästä hakeen lämmittelyä kauteen”, Blomroos fiilistelee. “Siellä on hauska kilpailuhenki, jossa saatetaan vähän vinoilla toiselle joukkueelle.”

Mainos

All Stars kilpailu kisataan viikonloppuna. Lauantaina on ohjelmassa parikilpailu, jossa Henna Blomroos kisaa Jessica Weesen parina. Heillä on vastassaan Ella Hansen ja Ali Smith. Sunnuntaina vuorossa on yksilökilpailu.

Aikaisemmilta vuosilta tutut putti-, tarkkuus- ja pituusheittokisat käydään jo perjantaina. Näillä ei ole vaikutusta lauantain ja sunnuntain kilpailuihin. Pituusheittokisassa nähdään Henna Blomroos ja Eveliina Salonen.

“Olen tehnyt muutoksia puttiin”

Blomroos kertoo, että hänen harjoituskautensa on sujunut hyvin. Fysiikkavalmentaja on ollut jo toista vuotta tukemassa sen puolen harjoittelua. Heitto- ja puttiharjoituksista Blomroos on vastannut itse.

“Puttaamisessa tarvii raa’asti kehitystä, että voin kamppailla voitosta. Siinä olen antanut tosi paljon tasoitusta”, Blomroos pohtii.

Hän kertoo muuttaneensa puttityyliä talven aikana: “Tarvitaan tosi paljon toistoja, että saadaan iskostettua muutokset. Ennen puttasin haaralta, nyt puttaan jalat peräkkäin”, Blomroos kertoo. “Tuntui, että en saa haaraa kehitettyä niin hyväksi mitä haluan. Aloitan siis puhtaalta pöydältä. Toivottavasti sen kanssa päästään pidemmälle.”

Blomroos vahvistaa myös, että uutta puttityyliä tullaan näkemään jo viikonloppuna All Starsissa: “Sen näkee sitten, miten se toimii.”

Mainos

All Stars kilpailun perjantain taitokisat näytetään suorana Youtubessa. Lähetys alkaa Suomen aikaa klo 20.00. Lauantain ja sunnuntain kilpailut näkyvät vain Disc Golf Network -palvelussa. Naiset aloittavat molempina päivinä Suomen aikaa klo 16.30. Miesten kisat alkavat klo 21.30.

Seuraavana viikonloppuna 23.-25.2. samaisella radalla kilpaillaan Disc Golf Pro Tourin 2024 avauskilpailu, jossa nähdään Blomroosin ja Salosen lisäksi suomalaisista Niklas Anttila, Väinö Mäkelä, Jesse Nieminen ja Tuomas Hyytiäinen.

Uusimmat uutiset

European Open jatkuu Tampereella aikaisin aamulla ilman yleisöä – “pahoittelemme tilannetta”

European Openin perjantaipäivä oli tapahtumarikas, kun maailman kattojärjestö PDGA...

European Openin toinen kierros loppui ennen aikojaan – jatkuu lauantaina ilman yleisöä Tampereella

European Openin toinen kierros sai ikävän käänteen, kun ukkosmyrskyt...

Eveliina Salonen nousi Kristin Tattarin kannoille – “peleillä ollaan vielä”

Eveliina Salonen oli loistavassa vireessä European Openin toisella kierroksella...

European Openin avauskierros oli yhdysvaltalaisten näytöstä – suomalaistähdet kärjen tuntumassa

Frisbeegolfin European Openin avauskierros käytiin sateisessa kelissä Tampereen frisbeegolfkeskuksella....

Kristin Tattar aloitti European Openin dominoivasti – kaksi suomalaista kärkikorttiin

Kristin Tattar aloitti loistavasti European Openin Tampereen frisbeegolfkeskuksella. Tattar...

Yhdysvallat rökitti hermostuneen Euroopan perinteisessä Presidents Cupissa

Frisbeegolfin European Open käynnistyi keskiviikkona perinteisellä Presidents Cupilla. Team...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän