Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Eveliina Salosen upeat voittotunnelmat – katso video

Eveliina Salosen upeat voittotunnelmat – katso video

Eveliina Salonen Chess.com
Eveliina Salonen otti uran kolmannen voittonsa Disc Golf Pro Tourilla. Kuva: DGPT
Mainos

Eveliina Salonen otti upean voiton Disc Golf Pro Tourilla. Sensaatiomaista peliä pelannut suomalainen ei jättänyt haastajille mahdollisuuksia.

Salosen heitto oli huippuvireessä koko viimeisen kierroksen ajan. Erityisesti hänen heittonsa oli huippuluokkaa. Katso Eveliinan parhaat heitot ja voiton tunnelmat alta.

Mainos

Lue myös: Eveliina Salonen voitti Disc Golf Pro Tourin avauskilpailun!

Eveliina aloitti heti vahvasti viimeisen kierroksen. Hän nousi nopeasti johtoon, kun muut kärkikortin pelaajat heittivät bogey-tuloksia. Keskivaiheella näytti jo hetken siltä, että Missy Gannon menee menojaan, mutta Salonen onnistui ainoana pysymään Gannonin kannoilla.

Loppu olikin täyttä Salosen näytöstä. Lopun vaikeimmat väylät aiheuttivat muille päänvaivaa, mutta Salonen leikitteli itselleen useamman birdien huippuvaikeilla väylillä. Viimeisellä väylällä Eveliinalla oli kaikki mahdollisuudet lopettaa peli eagleen, mutta hän heitti voittoon kuuluvien tapojen mukaisesti neljän metrin puttinsa korin alle.

Mainos

Salonen pelasi uransa parasta frisbeegolfia. Hänen puttinsa oli lähes virheetön ja avausheitot uskomattoman tarkkoja. Frisbeegolfissa tasoa kuvaava PDGA-ratingin mukaan Salonen pelasi viikonlopun peräti keskiarvolla 1012, joka on hänen uransa paras suoritus. Uran toiseksi paras on 997, joka on vuodelta 2020 Waco Annual Charity Openista, joka on myös Eveliinan edellinen voitto Disc Golf Pro Tourilla.

Mainos

2 KOMMENTTIA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version