Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Eveliina Salonen voitti Disc Golf Pro Tourin avauskilpailun!

Eveliina Salonen voitti Disc Golf Pro Tourin avauskilpailun!

Eveliina Salonen oli jopa ylivoimainen viimeisellä kierroksella Olympuksen vaikealla radalla. Kuva: Mauri Levandi, DGPT
Mainos

Eveliina Salonen otti sensaatiomaisen voiton Disc Golf Pro Tourin avauskilpailussa Floridassa. Salonen lähti viimeiselle kierrokselle jaetulta sijalta neljä. Hurjassa vireessä ollut suomalainen paransi peliään loppua kohden eikä jättänyt muille mahdollisuuksia.

“Voittaminen tuntuu hyvältä ja olen helpottunut”, Eveliina kommentoi Disc Golf Pro Tourin haastattelussa välittömästi voiton jälkeen. “Olen tuskaillut pelini kanssa muutaman vuoden. On ollut pitkä matka.”

Mainos

Eveliina Salonen on ollut yksi kiertueen parhaista heittäjistä, mutta hän on tuskaillut puttinsa kanssa. Nyt Salosen putti oli lähes virheetöntä ja erityisesti lopun tekemisessä paistoi itsevarmuus. “Koko kierroksen ajan tuntui hyvältä ja rentoutuneelta. Olin yllättynyt siitä, että tunsin oloni rennoksi”, Salonen kommentoi peliään DGPT:n haastattelussa.

Lue myös Eveliinan haastattelu alkukuulta: Eveliina Salonen lähtee pian Yhdysvaltoihin – “Olisi kiva voittaa pitkästä aikaa”

Salonen voitti kilpailun tuloksella -16. Hän pelasi viimeisen kierroksen peräti kahdeksan alle par-tuloksen, vaikka hän heitti viimeisen putin neljästä metristä korin alle voittoaan varmistellen. Kilpailussa toiseksi tuli Ella Hansen tuloksella -11. Kolmannen sijan jakoivat Missy Gannon ja Holyn Handley tuloksella -10. Henna Blomroos oli lopputuloksissa viides tuloksella -8.

Eveliina Salosen viimeisestä voitosta maailman kovimmalla ammattilaiskiertueella ehti kulua 1443 päivää. Hän on myös ainoa suomalainen, joka on voittanut Disc Golf Pro Tourin osakilpailun.

Mainos

Salonen kuittaa voitosta ennusteiden mukaan noin 5750 euroa.

Lue myös: Eveliina Salosen upeat voittotunnelmat – katso video

Mainos

2 KOMMENTTIA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version