KotiKilpailutDisc Golf Pro TourDisc Golf Pro Tourilla vuoden vaikein rata erotteli pelaajia

Disc Golf Pro Tourilla vuoden vaikein rata erotteli pelaajia

Julkaistu

Disc Golf Pro Tourin Ledgestone Openin toinen kierros pelattiin eilen illalla ja yöllä Yhdysvalloissa. Avoimen luokan pelaajat siirtyivät Northwood Black -frisbeegolfradalle, jota pidetään vuoden vaikeimpana ratana. Naisten luokka taas pääsi avoimeen mastoon, jossa hyvällä putilla tehtiin kovaa tulosta.

Kolme kilpailijaa erottumassa

Toisen kierroksen tähti avoimessa luokassa oli nuori Cole Redalen, joka sivusi rataennätystä -9 tuloksella. Hän johtaa kilpailua tuloksella -19. Jaetulla toisella sijalla ovat Calvin Heimburg ja Ezra Robinson tuloksessa -18. Kärkikortin kolmannella kierroksella täydentää neljäntenä oleva Simon Lizotte (-15).

Toinen kierros teki oletettua eroa kilpailijoiden välillä. Kärkikolmikko vältti pahimmat virheet, vaikka yksikään pelaaja ei selvinnyt ilman bogey-tulosta radan läpi. Avoin luokka pelaa myös seuraavan eli kolmannen kierroksen samaisella Northwoodin radalla.

Cole Redalen, Ledgestone Open 2023
Cole Redalen, Ledgestone Open 2023. Kuva. Disc Golf Pro Tour

Naisissa tasaista taistelua

Naisten luokassa kilpailun kärkeen kiilasivat Ohn Scoggins, Missy Gannon ja Ella Hansen. Scoggins on tunnettu hyvästä puttipelistään eikä hän heittänyt kertaakaan ohi 10 metrin ringin sisältä. Hansen sen sijaan saa avoimella kentällä etua pitkistä heitoistaan. Pelaajat ovat tuloksessa -7. Neljäntenä kilpailussa on Sarah Hokom tuloksella -6.

Naiset jatkavat kolmannen kierroksen avoimella Sunset Hillsin frisbeegolfradalla.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 17.30 ja avoimen luokan lähetys kello 23.00.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun JomezPro tuottaa jälkilähetykset avoimesta luokasta sekä naisten luokasta kärkikorttien osalta. Avoimen luokan jahtikortti on nähtävillä Gatekeeper Median Youtube-kanavalla ja naisten luokan jahtikortin näkee Ace Run Productionsin kanavalta.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän