KotiKilpailutDisc Golf Pro TourDisc Golf Pro Tourilla kisataan viikonloppuna - jaossa lisäpisteitä ja paljon rahaa

Disc Golf Pro Tourilla kisataan viikonloppuna – jaossa lisäpisteitä ja paljon rahaa

Julkaistu

Tulevana viikonloppuna on merkittäviä frisbeegolfkilpailuita, kun Lahdessa kilpaillaan frisbeegolfin Suomen mestaruudesta ja Yhdysvalloissa on Disc Golf Pro Tourin legendaarinen Ledgestone Open kilpailu 3.-6.8.2023. Lisäksi Virossa taistellaan maan mestaruudesta.

Ledgestone Open on yksi lajin merkittävimmistä kilpailuista. Se on ollut Disc Golf Pro Tourilla mukana alusta lähtien. Nelipäiväisessä kisassa pelataan kahdella radalla: Eureka Temp ja Northwood Black. Molemmat ovat enemmän tai vähemmän ikonisia frisbeegolfratoja.

Yhdysvaltojen parhaat viivalla

Avoimessa luokassa ja naisten luokassa nähdään parhaat yhdysvaltalaiset jahtaamassa Pro Tourin pisteitä ja ennätyssuurta palkintosummaa. Kaikki eurooppalaiset ovat kotimaidensa mestaruuskisoissa, joka rokottaa erityisesti naisten luokkaa.

Avoimessa luokassa katseet kohdistuvat Ricky Wysockiin, joka jahtaa neljättä perättäistä Ledgestone Openin voittoa. Kaksinkertainen kilpailun voittaja Paul McBeth ei osallistu tänä vuonna kilpailuun.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 17.30 ja avoimen luokan lähetys kello 23.00.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun JomezPro tuottaa jälkilähetykset avoimesta luokasta sekä naisten luokasta kärkikorttien osalta. Avoimen luokan jahtikortti on nähtävillä Gatekeeper Median Youtube-kanavalla ja naisten luokan jahtikortin näkee Ace Run Productionsin kanavalta.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän