Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Calvin Heimburg voitti jälleen Disc Golf Pro Tourilla – kaikki suomalaiset rahasijoilla

Calvin Heimburg OTB Open
Calvin Heimburg on päässyt alkukauden vaikeuksien jälkeen voittokantaan. Kuva: DGPT
Mainos

Viime vuoden paras pelaaja Calvin Heimburg otti toisen voittonsa putkeen Disc Golf Pro Tourilla. Avoimella golfkentällä käyty OTB Open päätyi Heimburgin voittoon tuloksella -27.

“Tuntuu loistavalta. Voitin kaksi viikkoa sitten Kansasissa DDO:n (Dynamic Discs Openin). En ole voittanut kilpailuita aikaisemmin näin lähellä toisiaan”, Heimburg kertoi.

Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä kärkisijoilta löytyi paljon nimiä, jotka hakivat ensimmäistä voittoaan Disc Golf Pro Tourilla. Lähimmäs pääsi Gavin Rathbun tulokseen -25. Rathbun oli jonkin aikaa pois kisaradoilta loukkaantumisen vuoksi.

Katso kaikki tulokset täältä.

Suomalaisilla tasavahva viikonloppu

Suomalaismiehet eivät lähteneen isoin odotuksin OTB Openiin, sillä he eivät perinteisesti ole menestyneet niin hyvin avoimilla väylillä. Paras suomalainen oli Jesse Nieminen (-16), joka oli 21. Joona Heinänen (-15) oli lopputuloksissa 24. ja Niklas Anttila (-14) 26.

Tuomas Hyytiäinen (-10) otti kauden parhaan sijoituksensa Disc Golf Pro Tourilla ollen 38. Väinö Mäkelä (-9) pääsi myös rahasijoille ollen 41.

Ella Hansen ylsi viimein voittoon

Naisten luokassa saatiin uusi Disc Golf Pro Tourin osakilpailuvoittaja, kun Ella Hansen voitti ensimmäistä kertaa. Hansen kesti tällä kertaa paineet ja otti voiton. Kukaan ei oikeastaan pystynyt haastamaan Hansenia viimeisillä väylillä. Hänellä oli viimeisten väylien ajan turvallinen usean heiton ero jahtaajiin.

Hansen voitti lopulta tuloksella -25. Kat Mertsch oli toinen (-18) ja Holyn Handley (-17) kolmas.

Kiertue jatkuu 30.5.-2.6. Portland Openilla, jossa on jaossa 25% enemmän pisteitä kiertueen kokonaiskilpailuun.