Koti Kilpailut Prodigy Disc Pro Tour Lauri Hämäläinen piti johtonsa ja voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan –...

Lauri Hämäläinen piti johtonsa ja voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Tätä on odotettu”

Lauri Hämäläinen Prodigy Disc Pro Tour
Lauri Hämäläinen otti ensimmäisen ison voittonsa Jämijärvellä. Kuva: SFL
Mainos

Lauri Hämäläinen voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan Jämijärvellä. Koko kilpailun johtopaikkaa pitänyt Hämäläinen piti pelinsä kasassa tuulisissa olosuhteissa ja se riitti voittoon.

“Helpottunut olo. Tätä on odotettu erittäin pitkän aikaa”, Lauri Hämäläinen kertoi.

Hämäläinen oli hurjassa vireessä ensimmäiset kaksi kierrosta Jämijärvellä, joka toi hänelle viiden heiton johtoaseman ennen finaalikierrosta. Lähimmäs Hämäläistä ylsi Onni Arminen, joka pääsi parhaimmillaan parin heiton päähän. Armisen loppukiri tyssäsi kuitenkin epäonnisesti: Väylällä 10 tuuli nappasi Armisen kiekon, jota ei enää löytynyt etsintäpartiosta huolimatta.

“Tunteet meni ihan vuoristorataa. Välillä ei jännittänyt ollenkaan ja oli sellanen olo, että nyt mennään – jopa vähän liian rento. Toinen ääripää tuli heti sen jälkeen – sitten jännitti tosi paljon”, Hämäläinen kuvailee kierrosta. “En tiennyt tilannetta, koska en halunnut katsoa tuloksia. Halusin vaan keskittyä omaan tekemiseen.”

Lauri Hämäläinen voitti lopulta tuloksella -31. Toiseksi ylsi Onni Arminen (-28). Kolmannen sijan jakoivat Daniel Davidsson ja Lenni Kemppainen tuloksella -26.

Prodigy Disc Pro Tour jatkuu 31.5.-2.6. Oulussa.

Lue myös: Superlupaus Iida Lehtomäki vei Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Vähän eskaloitu”

Mainos

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version