KotiKilpailutDGPT EuropeSilva Saariselle historiallinen Elite-kisan voitto - piti pintansa ja nappasi jättipotin

Silva Saariselle historiallinen Elite-kisan voitto – piti pintansa ja nappasi jättipotin

Silva Saarinen piti pintansa ja voitti Turku Openin, DGPT Europen Elite-kisan. Saarisesta tuli historian neljäs suomalaisheittäjä, joka on pystynyt voittamaan Elite-kisan.

Saarinen vei kilpailun tuloksella -11. Toiseksi tuli Eveliina Salonen tuloksella -9. Kolmas oli Henna Blomroos (-8).

“Tuntuu todella hyvältä”, Silva Saarinen kertoi haastattelussa voiton jälkeen. “Minua jännitti jonkin verran finaalikierroksella.”

Silva Saarinen näytti alkuväylillä marssivan ylivoimaiseen voittoon näytöstyyliin. Hän johti kilpailua parhaillaan seitsemällä heitolla. Sade ja tuuli haastoi kuitenkin pelaajia, minkä vuoksi kärkipelaajille sattui paljon virheitä viimeisellä kierroksella. Eveliina Salonen nousi loppuväylillä haastamaan Silvaa. Salonen ei lopulta onnistunut ratkaisevilla hetkillä.

Turku Openin voitto tuo Silva Saariselle 3150 euroa. Palkintorahan lisäksi Silva saa voiton myötä himoitun pääsylipun DGPT Tour Championshipiin sekä Tour Cardin vuodelle 2025. Tour Championshipissa pelkkä osallistuminen toi kilpailijoille viime vuonna 2500 dollaria ja voittaja sai 40 000 dollaria.

Uusimmat uutiset

Suositun Fribafiestan järjestäjä etsii työnsä jatkajaa

Suosittua frisbeegolfin sisähallitapahtumaa viime talvina Vantaan Myyrmäkihallissa järjestänyt Markku...

Gannon Buhr nousi voittoon ja teki frisbeegolfhistoriaa

Gannon Buhr teki frisbeegolfhistoriaa Disc Golf Pro Tourin kiertuefinaalissa...

Missy Gannon voitti ja kuittasi taas vuoden isoimman palkintopotin

Missy Gannon uusi voittonsa viime vuoden Disc Golf Pro...

Buhr ja Wysocki karkasivat jo toisella kierroksella kiertuefinaalissa

Disc Golf Pro Tourin rahakkaassa finaalitapahtumassa on käymässä, kuten...

Suomalaisnaiset parantelivat asemiaan ammattilaiskiertueen finaalissa

Maailman ammattilaiskiertueen finaalikisa käynnistyi Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa. Nelipäiväinen kisa kilpaillaan...

Kiertuefinaalin palkinnot julki – 7 suomalaista kisaa vuoden isoimmasta potista viikonloppuna

Disc Golf Pro Tour (DGPT) julkaisi torstaista sunnuntaihin 17.-20.10....