KotiKilpailutDGPT EuropeKristin Tattar eteni vastustamattomaan voittoon - Silva Saarinen jäi toiseksi

Kristin Tattar eteni vastustamattomaan voittoon – Silva Saarinen jäi toiseksi

Kristin Tattar palasi loukkaantumisen jälkeen kilpailutaolta ja otti heti voiton Norjassa kilpailussa Disc Golf Pro Tourin Elite-kisassa.

Viron Kristin Tattar lähti Silva Saarisen kanssa tasatilanteessa finaalikierrokselle, joka kilpailtiin todella sateisessa säässä maailman parhaaksi valitulla Krokholin frisbeegolfradalla. Tattar piti tuloskorttinsa totutun puhtaana koko finaalikierroksen eikä Silva Saarinen pystynyt parhaimpaansa.

“Oli hienoa olla täällä. En tiedä miten onnistuin näin hyvin. Yritin vain olla miettimättä mitään. Kerroin itselleni, että jatka samaa rataa äläkä tuomitse itseäsi”, Kristin Tattar kertoi haastattelussa. “Oli hienoa pelata näiden naisten kanssa – erityisesti Silvan. On hienoa kilpailla heitä vastaan myös seuraavissa kilpailuissa.”

Kristin Tattar voitti kilpailun lopulta tuloksella -16. Silva Saarinen oli toinen tuloksella -10. Kolmanneksi ylsi Viron Anneli Tõugjas-Männiste (-5).

Kilpailijat matkustavat seuraavaksi Suomeen kamppailevaan kauden toisesta Major-tittelistä, kun European Open kilpaillaan 18.-21.7.2024 Tampereella ja Nokialla.

Uusimmat uutiset

Luvattomia sukeltajia kiinni frisbeegolfradalla Vihdissä

Rock Valleyn frisbeegolfradalla Vihdissä tavattiin tällä viikolla luvattomia frisbeegolfkiekkojen...

Heidi Laine vahvassa vireessä Yhdysvalloissa – “Tämä rata on vaikea”

Heidi Laineen heitto oli kunnossa Great Lakes Openin avauskierroksella....

Näkökulma: Onko frisbeegolfin painopiste siirtymässä Eurooppaan?

Frisbeegolf on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Lajin kehittäjänä pidetään Ed...

Frisbeegolflegendan nimikkosäätiö haluaa laajentua Eurooppaan

Frisbeegolfin kasvu on ollut hurjaa kaikkialla maailmassa. Euroopassa laji...

Lauri Lehtinen vei jännitysnäytelmän Tampereella – “Aikamoista sekoilua”

Lauri Lehtinen otti voiton Prodigy Disc Pro Tourin kolmannessa...

Virolaisnainen ylsi Tampereella ensimmäiseen voittoonsa yli viiteen vuoteen

Virolainen Keiti Tätte voitti Tampereen osakilpailun kansallisella kärkikiertueella, Prodigy...