Koti DGPT Europe European Disc Golf Festival Tallinnan European Disc Golf Festival ja Frisbeegolfmedia yhteistyöhön

Tallinnan European Disc Golf Festival ja Frisbeegolfmedia yhteistyöhön

Tallinna European Disc Golf Festival
Kristin Tattar tähdittää European Disc Golf Festivalia. Hän voitti vuonna 2023 samassa paikassa Euroopan mestaruuden.
Mainos

Frisbeegolfmedia on tulevan kesän Tallinnan European Disc Golf Festivalin mediakumppani, joka on samalla DGPT Europen viimeinen Elite-tason kilpailu kesällä 2024.

Frisbeegolfmedia tiedottaa suomalaisille frisbeegolfin ystäville Tallinnan kilpailuista. Tiedossa on myös kiinnostavia haastatteluita kilpailuun liittyen. Frisbeegolfmedia saa myös alennuskoodin Tallinnan Disc Golf Festivalin lippuihin, jota suomalaisfanit voivat käyttää ostaessaan lippuja.

Kisat järjestetään Tallinnan laululavalla, jossa viime vuonna kilpailtiin Euroopan mestaruudesta. Aidattu alue pyhitetään täysin frisbeegolfille ja iltaisin alueella riittää myös katsojille ohjelmaa festivaaliteeman mukaisesti.

“Vierailimme vuonna 2023 Tallinnan EM-kisoissa ja olimme erittäin vakuuttuneita virolaisten kyvystä järjestää huipputason frisbeegolftapahtuma. Tapahtuma-alue, tunnelma ja järjestelyt olivat erinomaisia. Nyt Tallinnassa on laitettu vielä uutta vaihdetta silmään. On hienoa olla mukana auttamassa tapahtuman mediakumppanina”, Lauri Alasaukko-oja Frisbeegolfmedialta kommentoi yhteistyötä.

“Frisbeegolfmedian ja European Disc Golf Festivalin välinen yhteistyö on meille todella tärkeä. Suomi on eurooppalaisen frisbeegolfin johtava maa, jossa on todella iso frisbeegolfyhteisö. Koska festivaali järjestetään Viron pääkaupungissa Tallinnassa, toivomme näkevämme todella paljon suomalaisia frisbeegolffaneja Tallinnan Laululavalla. Haluamme tavoittaa fanit Frisbeegolfmedian kanavien kautta”, kilpailujohtaja Silver Leetma kertoo. “Suurin osa Yhdysvaltojen tähtipelaajista ovat tulossa Tallinnaan, kuten myös Suomen parhaat miehet ja naiset. Tämä on loistava mahdollisuus suomalaisfaneille nauttia huippufrisbeegolfista ja kannustaa omia. Tällaista frisbeegolfkokemusta ei löydy muualta kuin Tallinnasta. Nähdään heinäkuussa Tallinnan Laululavalla.”

Tallinnaan odotetaan peräti 15 000 katsojaa, joista tuhatkunta tulee Suomesta. Osakilpailussa nähdään kaikki maailman ja Suomen kärkiheittäjät.

Osta liput tapahtumaan täältä. Suomalaisfanit saavat 10% alennusta koodilla FBGM10.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version