Koti DGPT Europe European Disc Golf Festival “Frisbeegolf on yksi Viron suurimmista urheilulajeista” – Kristin Tattarin manageri kertoo kasvusta

“Frisbeegolf on yksi Viron suurimmista urheilulajeista” – Kristin Tattarin manageri kertoo kasvusta

Kristin Tattar on yksi Viron suosituimmista urheilijoista. Kuva: Marika Salmi
Mainos

Matthias Vutt ryhtyi viime vuonna kaksinkertaisen maailmanmestarin Kristin Tattarin manageriksi. Ei kulunut montaa kuukautta, kun Tattarin sosiaalisen median tilit alkoivat täyttymään virolaisen uusista sponsorisopimuksista.

“Frisbeegolf on yksi Viron suurimmista urheilulajeista”, Matthias Vutt kertoo Frisbeegolfmedian haastattelussa. “Lisäksi hän on maailman paras lajissaan, se auttaa sponsoreiden hankinnassa.”

Virossa viedään lajia isosti eteenpäin. Vutt haluaa hakea lajin ulkopuolelta rahaa ja yhteistyökumppaneita, joka avaa ovet myös tulevaisuuden sukupolville: “Yksi merkittävistä asioista, joita haluamme saavuttaa yhteistyöllä isojen brändien kanssa on kuplan puhkaisu – haluamme tuoda enemmän huomiota kuplan ulkopuolelta lajin sisälle ja näyttää lajiväelle, että isojen brändien houkutteleminen on mahdollista.”

Isoimpana onnistumisena voidaan pitää Tattarin yhteistyötä Porschen kanssa. Kyseessä oli myös laajimmin levinnyt sponsoriuutinen frisbeegolfissa, jos valmistajasopimukset jätetään laskuista.

Katso koko haastattelu Frisbeegolfmedian Youtubesta:

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version