Koti Uutiset Porsche lähti frisbeegolftähden yhteistyökumppaniksi

Porsche lähti frisbeegolftähden yhteistyökumppaniksi

Kristin Tattar Porsche
Porsche x Drive x Kristin Tattar.
Mainos

Kaksinkertainen maailmanmestari, Viron Kristin Tattar on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Porsche Estonian kanssa.

Frisbeegolf on hurjassa nosteessa Virossa. Kansan supertähti Kristin Tattar voitti viime vuonna kaikki naisten arvokilpailut maailmassa. Hän on kaksinkertainen maailmanmestari, Euroopan mestari ja PDGA-ratingiltaan korkein naisfrisbeegolfari koskaan. Hän on valloittanut virolaisen urheiluväen sydämet ja koko kansakunta on ottanut frisbeegolfin omakseen.

Yhteistyön myötä Tattar saa Porsche Macanin käyttöönsä. Autoon laitetaan merkiksi Porsche x Drive X Kristin Tattar, jotka tiedotteen mukaan symboloivat kolmea brändiä: Porschea, Porsche Drive vuokraustoimintaa ja frisbeegolfin avausheittoa (drive).

“Porschen autot testataan aina ääriolosuhteissa, jotta ajaminen on tarkkaa, sporttista ja turvallista. Sama pätee minun peliini – harjoittelen kovaa, jotta olen tarkka ja tehokas kilpailuissa. Porsche on brändi niille, jotka seuraavat unelmiaan”, Kristin Tattar kuvailee Frisbeegolfmedian saamassa tiedotteessa.

Porsche Estonian edustaja Jussi Pärnpuu kommentoi yhteistyötä: “Urheiluautomme ovat tunnettuja niiden tarkkuudesta ja tehosta. Aivan kuin frisbeegolfissa, jossa ranteen väärä liike voi tuhota täydellisen heiton (drive), kuljettajan (driver) herpaantunut keskittyminen voi tuhota kierrosajan.”

Kristin Tattar aloittaa kautensa Yhdysvalloissa Waco Annual Charity Open -kilpailussa Texasissa maaliskuussa 7.-10.3.2024.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version