Koti Uutiset Tässä ovat Fribastoren tiimipelaajat vuonna 2024

Tässä ovat Fribastoren tiimipelaajat vuonna 2024

Mikael Häme, Team Fribastore
Mikael Häme jatkaa Fribastoren tiimissä myös kaudella 2024. Kuva: Marika Salmi / EPT
Mainos

Fribastore julkaisi tiimipelaajansa kaudelle 2024. Mukana on tuttuja nimiä aikaisemmalta kaudelta.

“Olemme hyvin tyytyväisiä kokoonpanoon vuodelle 2024. Menimme sillä ajatuksella tänä vuonna, että ne ketkä aidosti haluavat edustaa Fribastorea, ovat mukana tiimissä”, Fribastoren Ville Artoma kertoo Frisbeegolfmedialle. “Me ollaan aina oltu fribaajalta fribaajalle kauppa. Näemme urheilijat meillä ennemminkin yhteistyöurheilijoina, joita haluamme tukea.”

Tässä on Fribastoren avoimen luokan pelaajat:

Naisten luokassa Fribastorea edustavat:

Fribastoren tiimissä näkyy, että se on lähtöisin Lahdesta, kun mukana ovat esimerkiksi Mikael Häme ja Pekka Hyvönen. He ovat päässeet seuraamaan esimerkiksi 17-vuotiaan Hyvösen matkaa jo muutaman vuoden ajan ja ovat innoissaan, kun he voivat olla tukemassa Hyvöstä. Hän teki vuoden vaihteessa yhteistyösopimuksen MVP Discs Sportsin kanssa.

Lisäksi mukana on esimerkiksi Luukas Rokkanen, joka on edustanut Fribastorea jo useamman vuoden. Fribastore aikoo olla mukana tukemassa esimerkiksi Rokkasen järjestämää junioritoimintaa.

Fribastore on yksi Suomen suurimmista frisbeegolfkiekkojen jälleenmyyjistä. Fribastoren on osa Barefoot Suomi Oy:tä, jonka suurin osa liikevaihdosta tulee paljasjalkakengistä Vivokaupan myötä. Yhteistyöurheilijat edustavat niin Fribastorea kuin Vivokauppaa.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version