KotiKilpailutDGPT EuropeDaniel Davidsson otti kauden avausvoittonsa näytöstyyliin Ruotsissa - "Anteeksi, mitä!?"

Daniel Davidsson otti kauden avausvoittonsa näytöstyyliin Ruotsissa – “Anteeksi, mitä!?”

Daniel Davidsson nappasi ylivoimaisen voiton Ruotsista. DGPT Europen Silver-kisana pelattu Ale Open oli tamperelaisen näytöstä ensimmäisestä kierroksesta lähtien.

Davidsson voitti kilpailun tuloksella -27. Toiseksi tuli ruotsalainen hallitseva Euroopan mestari Dennis Augustsson (-23) ja kolmannen sijan jakoivat James Proctor ja Onni Arminen (-20)

Davidsson johti kilpailua kaikkien kolmen kierroksen jälkeen. Hänen pelinsä kulki kaikilla osa-alueilla mallikkaasti. Viikonlopun yksi näyttävimmistä suorituksista tapahtui toisella kierroksella, kun Davidsson otti koko viikonlopun ainoana pelaajana eaglen 310 metriä pitkälle väylälle. Esimerkiksi kilpailussa mukana oleva yhdysvaltalaispelaaja Eric Oakley ihmetteli suoritusta Instagramin kommenttikentässä: “Anteeksi, mitä!?”. Katso suoritus alta tai Instagramista.

Voitto tuli Davidssonille makeaan paikkaan. Hän on pelannut kuluvan kauden ilman kiekkosponsoria, mikä on vaikeuttanut tamperelaisen kisaamista. Davidsson on kisan jälkeen DGPT Europen kiertuepisteissä toisena. Kiertueen kärjessä on tsekkiläinen Jakub Semerád.

Uusimmat uutiset

Suositun Fribafiestan järjestäjä etsii työnsä jatkajaa

Suosittua frisbeegolfin sisähallitapahtumaa viime talvina Vantaan Myyrmäkihallissa järjestänyt Markku...

Gannon Buhr nousi voittoon ja teki frisbeegolfhistoriaa

Gannon Buhr teki frisbeegolfhistoriaa Disc Golf Pro Tourin kiertuefinaalissa...

Missy Gannon voitti ja kuittasi taas vuoden isoimman palkintopotin

Missy Gannon uusi voittonsa viime vuoden Disc Golf Pro...

Buhr ja Wysocki karkasivat jo toisella kierroksella kiertuefinaalissa

Disc Golf Pro Tourin rahakkaassa finaalitapahtumassa on käymässä, kuten...

Suomalaisnaiset parantelivat asemiaan ammattilaiskiertueen finaalissa

Maailman ammattilaiskiertueen finaalikisa käynnistyi Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa. Nelipäiväinen kisa kilpaillaan...

Kiertuefinaalin palkinnot julki – 7 suomalaista kisaa vuoden isoimmasta potista viikonloppuna

Disc Golf Pro Tour (DGPT) julkaisi torstaista sunnuntaihin 17.-20.10....