KotiKilpailutDisc Golf Pro TourAllen ja Wysocki flow-tilassa ensimmäisellä kierroksella

Allen ja Wysocki flow-tilassa ensimmäisellä kierroksella

Julkaistu

Disc Golf Pro Tourin The Preserve Challenge osakilpailun ensimmäinen kierros käytiin hyvissä olosuhteissa Minnesotassa. Hyvät olosuhteet näkyivät myös tulostasossa sekä avoimessa luokassa, että naisten luokassa.

Wysockille kierros ilman yhtään par-tulosta

Ricky Wysocki pelasi hurjan ensimmäisen kierroksen tulokseen -15. Wysockin tuloskortista ei löydy yhtäkään par-tulosta vaan kaksi bogeyta, yksi eagle ja peräti 15 birdietä siivitti Rickyn todella hyvään avauskierrokseen. Wysocki on tunnetusti hyvin haastava saada kiinni pelillisesti. Hyvänä kilpailijana tunnettu Wysocki saa UDiscissä hurjan 59% voittotodennäköisyyden.

Toisen kierroksen kärkikortin täydentävät James Conrad (-13), Luke Taylor (-12) ja Garrett Gurthie (-10). Luke Taylor on Discraftin sponsoroima paikallinen pelaaja.

Allen huippuiskussa naisissa

Catrina Allen otti vahvan kiinnityksen viikonloppuun, kun hän pelasi niinikään hurjan -10 tuloksen kierroksen. Alkukauden yskinyt kaksinkertaisen maailmanmestarin peli näytti pitkästä aikaa vakuuttavalta. Catrina on Statmandon Power rankingissa vasta maailmanlistan 11.. Epätasaisista kierroksista kärsinyt Allen joutuu kuitenkin onnistumaan, jotta hän pitää jahtaajat takanaan. Kärkikortin täydentävät Kristin Tattar (-6), Rebecca Cox (-6) ja Ella Hansen (-5).

Naisten sarjan tilanne on varsin kutkuttava, sillä UDisc antaa isoimman todennäköisyyden Tattarin voitolle (54%), vaikka hän on neljä heittoa Allenin perässä, jonka todennäköisyys voitolle on 38%. Nähdäänkö lauantaina ja sunnuntaina kahden kilpailijan taistelu vai nouseeko esimerkiksi Ella Hansen pitkien heittojensa ansiosta voittotaisteluun?

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 18.00 ja avoimen luokan lähetys kello 23.30.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun JomezPro tuottaa jälkilähetykset avoimesta luokasta sekä naisten luokasta kärkikorttien osalta. Avoimen luokan jahtikortti on nähtävillä Gatekeeper Median Youtube-kanavalla ja naisten luokan jahtikortin näkee Ace Run Productionsin kanavalta.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän