KotiUutisetBlomroos rataennätyksellä kärkeen ja taistelemaan uransa isoimmasta voitosta

Blomroos rataennätyksellä kärkeen ja taistelemaan uransa isoimmasta voitosta

Disc Golf Pro Tourin Swedish Openin toisena kilpailupäivänä nähtiin Henna Blomroosilta huima suoritus. Raumalainen pelasi -7 kierrostuloksen ja nosti itsensä seitsemänneltä sijalta kilpailun kärkipaikalle kokonaistulokseen -5. Blomroos on yksi Euroopan parhaista frisbeegolfareista, mutta 2x Euroopan Mestari ja 5x Suomen mestari ei ole koskaan onnistunut nousemaan korkeimmalle sijalle maailman kovimmalla ammattilaiskiertueella.

Blomroosin kanssa kilpailun voitosta taistelee vahvimmin jaetulla kärkipaikalla oleva Silva Saarinen. Saarinen hakee Ruotsista uransa toista DGPT Elite-tason voittoa. Saarisen ensimmäinen tuli pari viikkoa sitten Turussa.

Naisten luokan kärkikortin täydentää islantilainen María Eldey Kristínardóttir (-2) ja yhdysvaltalainen Ella Hansen (0). Kymmenen parhaan joukkoon finaalipäivään lähdettäessä mahtuu suomalaisista Blomroosin ja Saarisen lisäksi Eveliina Salonen (6., +2), Heidi Laine (T10., +6) ja Jenni Karppinen (T10., +6).

Eetu Tuominen paras suomalainen avoimessa luokassa

Avoimen luokan kärkipaikan finaalipäivään otti James Proctor. Yhdysvaltalainen pelasi kilpailun toisena päivänä -9 kierroksen ja lähtee finaalipäivään tuloksella -17. Toisena kilpailussa on hallitseva Euroopan mestari ja kotikentällään pelaava Dennis Augustsson. Augustsson pelasi päivän parhaan kierroksen -10 ja lähtee jahtaamaan Proctoria tuloksella -14.

Kärkikortin täydentää nuori virolainen Roland Kõur (-14) ja nuori suomalainen Eetu Tuominen (-13). Tuominen on nostanut itsensä isosti valokeilaan tämän kauden ammattilaiskisoissa. Tuominen taisteli Euroopan ensimmäisessä Elite-sarjan kilpailussa Kööpenhaminassa keväällä voitosta sijoittuen toiseksi ja jälleen Tuominen nähdään finaalikierroksen kärkikortissa.

Kymmenen parhaan joukkoon finaalipäivään lähdettäessä mahtuu suomalaisista Tuomisen lisäksi Pekka Hyvönen (T10., -11) ja Onni Arminen (T10., -11). Kaikki tulokset näet täältä.

Kilpailu huipentuu sunnuntaina 30.6. Disc Golf Network näyttää kilpailun suorana. Naisten luokan lähetys alkaa klo 10.40 ja avoimen luokan lähetys alkaa klo 16.40.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia

Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Uusimmat uutiset

Yli 5000 henkilöä todisti Gannon Buhrin voittoa Nokialla!

European Open päättyi avoimen luokan osalta yhdysvaltalaisen Gannon Buhrin...

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden...

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun...

Suomalaisnaiset kaksoisjohdossa European Openin finaalipäivään!

Eveliina Salonen ja Silva Saarinen lähtevät kaksoisjohdossa huomenna pelattavaan...

Kahden kierroksen päivä European Openissa – tutut nimet nousivat kärkeen

Frisbeegolfin European Openissa avoimella luokalla on edessään todellinen kestävyyskoe....

European Open jatkuu Tampereella aikaisin aamulla ilman yleisöä – “pahoittelemme tilannetta”

European Openin perjantaipäivä oli tapahtumarikas, kun maailman kattojärjestö PDGA...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän