KotiUutisetBlomroos rataennätyksellä kärkeen ja taistelemaan uransa isoimmasta voitosta

Blomroos rataennätyksellä kärkeen ja taistelemaan uransa isoimmasta voitosta

Disc Golf Pro Tourin Swedish Openin toisena kilpailupäivänä nähtiin Henna Blomroosilta huima suoritus. Raumalainen pelasi -7 kierrostuloksen ja nosti itsensä seitsemänneltä sijalta kilpailun kärkipaikalle kokonaistulokseen -5. Blomroos on yksi Euroopan parhaista frisbeegolfareista, mutta 2x Euroopan Mestari ja 5x Suomen mestari ei ole koskaan onnistunut nousemaan korkeimmalle sijalle maailman kovimmalla ammattilaiskiertueella.

Blomroosin kanssa kilpailun voitosta taistelee vahvimmin jaetulla kärkipaikalla oleva Silva Saarinen. Saarinen hakee Ruotsista uransa toista DGPT Elite-tason voittoa. Saarisen ensimmäinen tuli pari viikkoa sitten Turussa.

Naisten luokan kärkikortin täydentää islantilainen María Eldey Kristínardóttir (-2) ja yhdysvaltalainen Ella Hansen (0). Kymmenen parhaan joukkoon finaalipäivään lähdettäessä mahtuu suomalaisista Blomroosin ja Saarisen lisäksi Eveliina Salonen (6., +2), Heidi Laine (T10., +6) ja Jenni Karppinen (T10., +6).

Eetu Tuominen paras suomalainen avoimessa luokassa

Avoimen luokan kärkipaikan finaalipäivään otti James Proctor. Yhdysvaltalainen pelasi kilpailun toisena päivänä -9 kierroksen ja lähtee finaalipäivään tuloksella -17. Toisena kilpailussa on hallitseva Euroopan mestari ja kotikentällään pelaava Dennis Augustsson. Augustsson pelasi päivän parhaan kierroksen -10 ja lähtee jahtaamaan Proctoria tuloksella -14.

Kärkikortin täydentää nuori virolainen Roland Kõur (-14) ja nuori suomalainen Eetu Tuominen (-13). Tuominen on nostanut itsensä isosti valokeilaan tämän kauden ammattilaiskisoissa. Tuominen taisteli Euroopan ensimmäisessä Elite-sarjan kilpailussa Kööpenhaminassa keväällä voitosta sijoittuen toiseksi ja jälleen Tuominen nähdään finaalikierroksen kärkikortissa.

Kymmenen parhaan joukkoon finaalipäivään lähdettäessä mahtuu suomalaisista Tuomisen lisäksi Pekka Hyvönen (T10., -11) ja Onni Arminen (T10., -11). Kaikki tulokset näet täältä.

Kilpailu huipentuu sunnuntaina 30.6. Disc Golf Network näyttää kilpailun suorana. Naisten luokan lähetys alkaa klo 10.40 ja avoimen luokan lähetys alkaa klo 16.40.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia

Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Uusimmat uutiset

Täydellinen frisbeegolf-kokemus Upsi-sovelluksen uusilla ominaisuuksilla

Suomalainen Upsi-frisbeegolfsovellus on hiottu huippuunsa neljän odotetun ominaisuuden myötä....

Frisbeegolfin SM-kisojen lehdistötilaisuus nähdään keskiviikkona Frisbeegolfmedian Youtubessa

Frisbeegolfin SM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia. SM-kisat järjestetään Sipoossa 4.-7.7.2024...

PDGA Europe tukee eurooppalaisia sisällöntuottajia – hae mukaan ohjelmaan

PDGA Europe käynnisti tänä vuonna kehityshankkeen, jonka tarkoituksena on...

Yhdysvaltalaiset hallitsivat Ruotsissa – Arminen viikonlopun suomalaisonnistuja

Swedish Open, ensimmäinen Ruotsissa koskaan järjestetty Disc Golf Pro...

Silva Saariselle jälleen iso voitto ammattilaiskiertueella

Silva Saarinen on voittanut Disc Golf Pro Tourin Elite-osakilpailun...

Väinö Mäkelä on innoissaan uudesta sopimuksesta – ”Pääsee pelaamaan vapautunutta frisbeegolfia”

Väinö Mäkelä ja Innova Champion Discs kertoivat solmineensa yhteistyösopimuksen.Mäkelä...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän