KotiMuutNäin kilpailutat lainasi ja voit säästää paljon rahaa

Näin kilpailutat lainasi ja voit säästää paljon rahaa

Lainan ottaminen voi olla välttämätön askel tietyissä elämänvaiheissa. Lainaa ei kuitenkaan ikinä kannata ottaa vertailematta vaihtoehtoja ensin. Nordic Bank lainavertailun avulla kilpailutus onnistuu kätevästi. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja voit sillä saada lukuisia tarjouksia.

Vakuudetonta lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen, olipa kyseessä sitten kodin remontointi, unelmien lomamatka tai jokin yllättävä meno. Lainojen kilpailutus kannattaa lainan koosta riippumatta, sillä se voi tuoda merkittäviä säästöjä. Nordic Bankin kautta voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta 60 000 euroon 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Miksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa?

‌Kilpailuttamalla voit varmistaa itsellesi markkinoiden parhaat korot ja ehdot. Korot ja muut kulut voivat vaihdella suuresti eri lainanantajien välillä. Kulutusluoton korko on noin 4,5–20 %. Vaihteluväli on suuri ja siksi kilpailutus kannattaa. Voit sen avulla säästää merkittävästi rahaa.

Lisäksi kilpailuttaminen voi antaa laajemman kuvan lainamarkkinoiden tarjonnasta. Näin pystyt tekemään tietoisempia päätöksiä raha-asioiden suhteen. Nordic Bankin kautta tavoitat yhdellä hakemuksella noin 30 rahoituslaitosta. Ehkä saat tarjouksia sellaisistakin lainapaikoista, joiden olemassaolosta et tätä ennen edes tiennyt.

Kilpailuttamalla voit löytää rahoituksen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi, taloudelliseen tilanteeseesi ja tavoitteisiisi. Pääset tutustumaan lainojen ehtoihin ja ominaisuuksiin. Näin voit valita sen vaihtoehdon, joka soveltuu sinulle parhaiten.

Voit kilpailuttaa uusien lainojen lisäksi myös jo olemassa olevat lainasi. Kilpailutuksen voi tehdä esimerkiksi kerran tai pari vuodessa. Jos taloudellinen tilanteesi on aiempaa parempi tai korkokatto on laskenut, voit saada lainaa entistä halvemmalla hinnalla.

Valitse sinulle sopiva lainamuoto

Ennen kilpailuttamisen aloittamista on tärkeää selvittää, mikä lainamuoto sopii sinulle. Vakuudettomissa lainoissa on useita vaihtoehtoja.

  • Kulutusluotto: Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, joka siirretään tilillesi yhdessä erässä. Kulutusluotolla on yleensä kiinteä takaisinmaksuaika. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva.
  • Joustoluotto: Joustoluotto muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia. Se on jatkuvasti käytössäsi oleva luottotili, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan. Saat luottorajan, jonka puitteissa voit tehdä useita nostoja. Lainaa lyhennetään omassa tahdissa.
  • Pikalaina: Pikalaina on pienempiin, äkillisiin menoihin tarkoitettu laina. Sen saa tilille yleensä nopeasti, jolloin siitä saa avun kiireellisiin kuluihin. Pikalaina on tavallisesti pieni tai pienehkö summa, mahdollisesti vain joidenkin satasten kokoinen.

Valitse lainamuoto sen perusteella, millainen laina vastaa tarpeitasi parhaiten. Yllä olevista vaihtoehdoista kulutusluotto voi olla isoin summa. Pikalaina ja joustoluotto voivat olla pienempiä lainoja.

Näin lainat kilpailutetaan

Tee helppo lainojen kilpailutus Nordic Bankissa näin:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus.
  2. Vertaile tarjouksia.
  3. Valitse paras ja nosta rahat tilillesi.

Hakemuksesi toimitetaan lukuisiin lainapaikkoihin, joten voit saada useita tarjouksia. Tämä voi säästää aikaasi, sillä sinun ei tarvitse täyttää lainahakemusta jokaiseen paikkaan erikseen. Sen sijaan voit saada monta tarjousta kätevästi yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Voit tehdä lainahakemuksen, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset tulot sekä luottotiedot kunnossa. Hakemuksen voi tehdä yksin tai yhteishakijan kanssa. Hakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita ottamaan lainaa.

Uusimmat uutiset

Niklas Anttila on hurjassa vireessä Yhdysvalloissa – pelasi kaikkien aikojen suomalaiskierroksen?

Niklas Anttila pelasi perjantai-lauantai välisenä yönä Yhdysvalloissa mahdollisesti kaikkien...

Calvin Heimburg voitti jälleen Disc Golf Pro Tourilla – kaikki suomalaiset rahasijoilla

Viime vuoden paras pelaaja Calvin Heimburg otti toisen voittonsa...

Lauri Hämäläinen piti johtonsa ja voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Tätä on odotettu”

Lauri Hämäläinen voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan Jämijärvellä....

Superlupaus Iida Lehtomäki vei Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Vähän eskaloitu”

14-vuotias superlupaus Iida Lehtomäki voitti Suomen kovimman kärkikiertueen avauskilpailun...

Jesse Nieminen nousi jahtikorttiin Kaliforniassa – myös Hyytiäinen vahvassa vireessä

Huippukunnossa oleva Jesse Nieminen pelasi loistavan -11 kierrostuloksen Kaliforniassa...

14-vuotias Iida Lehtomäki lähtee kärjessä Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan finaalikierrokselle

Iida Lehtomäki jatkoi vahvoja otteitaan Jämijärvellä. Lehtomäki lähtee finaalikierrokselle...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän