KotiKilpailutDisc Golf Pro TourAnthony Barela voitti jälleen - "Tämä on vasta alkua"

Anthony Barela voitti jälleen – “Tämä on vasta alkua”

Arizonasta kotoisin oleva Anthony Barela voitti jälleen Disc Golf Pro Tourilla. Hän on voittanut kauden kuudesta osakilpailusta peräti kolme.

Barela voitti viikonlopun Jonesboro Openin lopulta tuloksella -24. Toisena oli kolme kilpailijaa tuloksessa -23: Calvin Heimburg, Ezra Aderhold ja Benjamin Callaway. Barelan viimeisten väylien huippusuoritukset varmistivat hänelle voiton.

“Väylän 12 jälkeen en uskonut pystyväni voittamaan. On hullua kuinka tilanteet voivat muuttua näillä radoilla”, Anthony Barela kertoo Disc Golf Pro Tourin haastattelussa.

“Olin todella hermostunut kierroksen alkuvaiheessa”, Barela kuvaili kierroksen etenemistä. Väylän 14 upea eagle putti 18 metristä sai hänet hurjaan loppukiriin, joka riitti voittoon. “Sanoin caddielleni, että jos saan tämän sisään, uskon pystyväni voittamaan.”

24-vuotias Barela voitti ensimmäisen kerran Disc Golf Pro Tourilla vuoden 2024 avauskisassa Chess.comissa, mikä on vaikea uskoa miehen otteista: “Siitä lähtien kun voitin Chess.comissa, kiertueella on ollut uusi minä. Olen todella innoissani tulevaisuudesta. Tämä on vasta alkua.”

Suomalaisille kauden heikoin kisa

Suomalaismiehet jäivät kauas kärjestä viikonloppuna, kun kukaan ei yltänyt edes 50 parhaan joukkoon. Paras suomalainen oli Väinö Mäkelä, joka jäi tulokseen -7 sijalle 57. Alla kaikkien suomalaismiesten tulokset ja sijoitukset. “T” tarkoittaa jaettua sijaa (tied):

NimiTulosSijoitus
Väinö Mäkelä-7T57
Niklas Anttila-6T61
Jesse Nieminen-4T74
Tuomas Hyytiäinen-3T78
Joona Heinänen-1T86

Alkukauden loistavasti pelanneiden suomalaismiesten trendi näyttää pahasti alaspäin. Ensi viikolla kilpaillaan kauden ensimmäinen major-kisa, Champions Cup. Viisikon pitää saada pelin juonesta kiinni, mikäli he haluavat taistella huippusijoituksista. Seuraava mahdollisuus tulee jo tulevana viikonloppuna, kun Disc Golf Pro Tour jatkuu Music City Openilla Nashvillessä perjantaina 19.-21.4.2024.

Katso kisan kohokohdat alta. Tulokset näet täältä.

Uusimmat uutiset

Luvattomia sukeltajia kiinni frisbeegolfradalla Vihdissä

Rock Valleyn frisbeegolfradalla Vihdissä tavattiin tällä viikolla luvattomia frisbeegolfkiekkojen...

Heidi Laine vahvassa vireessä Yhdysvalloissa – “Tämä rata on vaikea”

Heidi Laineen heitto oli kunnossa Great Lakes Openin avauskierroksella....

Näkökulma: Onko frisbeegolfin painopiste siirtymässä Eurooppaan?

Frisbeegolf on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Lajin kehittäjänä pidetään Ed...

Frisbeegolflegendan nimikkosäätiö haluaa laajentua Eurooppaan

Frisbeegolfin kasvu on ollut hurjaa kaikkialla maailmassa. Euroopassa laji...

Lauri Lehtinen vei jännitysnäytelmän Tampereella – “Aikamoista sekoilua”

Lauri Lehtinen otti voiton Prodigy Disc Pro Tourin kolmannessa...

Virolaisnainen ylsi Tampereella ensimmäiseen voittoonsa yli viiteen vuoteen

Virolainen Keiti Tätte voitti Tampereen osakilpailun kansallisella kärkikiertueella, Prodigy...