KotiUutisetTätä frisbeegolfin maajoukkueella tavoitellaan

Tätä frisbeegolfin maajoukkueella tavoitellaan

Suomen Frisbeegolfliitto tiedotti Disc Golf Team Finlandin perustamisesta, joka on Suomen frisbeegolfin maajoukkue. Disc Golf Team Finlandiin kuuluu yhteensä 16 suomalaista frisbeegolfaria, mutta näistä vain kuusi pelaajaa muodostavat Team Finlandin, jotka ovat: Niklas Anttila, Henna Blomroos, Heidi Laine, Lauri Lehtinen, Väinö Mäkelä ja Eveliina Salonen.

Loput 10 pelaajaa kuuluvat maajoukkuerinkiin: Daniel Davidsson, Jenni Engström, Joona Heinänen, Tuomas Hyytiäinen, Mikael Häme, Samuel Hänninen, Jenni Karppinen, Olivia Kindstedt, Kristian Kuoksa ja Silva Saarinen.

Team Finlandille rahallista tukea

“Kuuden kärki saa jatkossa tukea suoraan liitolta kilpailu- ja leirimatkojen osalta”, kertoo Suomen frisbeegolfliiton hallituksen puheenjohtaja Laura Heikkilä. “Lisäksi Team Finland saa tietysti enemmän näkyvyyttä.” Heikkilä jatkaa Frisbeegolfmedialle.

Suomen Frisbeegolfliiton mukaan maajoukkueuudistuksella tavoitellaan ainakin kolmea asiaa; brändin rakentamista kumppanuuksien rakentamiseksi, valmennuksen tarjoamista ja urheilijapolun viimeistelyä.

Brändinäkyvyyttä on tarjolla nyt tuotteistettuna pakettina Suomen huipulta isommillekin sponsoreille. “Meillä on nyt olemassa tuote, jonka kautta voimme saada kumppanuuksia.” Heikkilä sanoo.

Maajoukkue tarjoaa myös tukea ja verkostoa erilaisen valmennuksen löytämiseksi. Henkinen valmennus on esimerkiksi yksi tärkeä osa-alue.

Lisäksi Liitolla on nyt urheilijan polku yläkouluikäisestä aina lajin huipulle valmis. Samanlainen malli on tuttu muista urheilulajeista, kuten jääkiekosta tai yleisurheilusta.

“Pelaajat ovat olleet mielissään”

Maajoukkue on saanut positiivista palautetta myös pelaajien suunnalta. “Suomen edustaminen meidän pelaajille on tärkeä asia, mikä on hienoa.” Laura Heikkilä kertoo. Tämän vuoden maajoukkueseen on haettu pelaajien toimesta. Lopullisen päätöksen maajoukkueen kokoonpanosta on tehnyt Suomen Frisbeegolfliiton hallitus.

Uusimmat uutiset

Luvattomia sukeltajia kiinni frisbeegolfradalla Vihdissä

Rock Valleyn frisbeegolfradalla Vihdissä tavattiin tällä viikolla luvattomia frisbeegolfkiekkojen...

Heidi Laine vahvassa vireessä Yhdysvalloissa – “Tämä rata on vaikea”

Heidi Laineen heitto oli kunnossa Great Lakes Openin avauskierroksella....

Näkökulma: Onko frisbeegolfin painopiste siirtymässä Eurooppaan?

Frisbeegolf on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Lajin kehittäjänä pidetään Ed...

Frisbeegolflegendan nimikkosäätiö haluaa laajentua Eurooppaan

Frisbeegolfin kasvu on ollut hurjaa kaikkialla maailmassa. Euroopassa laji...

Lauri Lehtinen vei jännitysnäytelmän Tampereella – “Aikamoista sekoilua”

Lauri Lehtinen otti voiton Prodigy Disc Pro Tourin kolmannessa...

Virolaisnainen ylsi Tampereella ensimmäiseen voittoonsa yli viiteen vuoteen

Virolainen Keiti Tätte voitti Tampereen osakilpailun kansallisella kärkikiertueella, Prodigy...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän