Koti Uutiset Ykkösrinki Viikkokatsaus 68: frisbeegolfin MM-kisaennakko

Ykkösrinki Viikkokatsaus 68: frisbeegolfin MM-kisaennakko

Ykkösrinki
Mainos

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Jakso 68 käsittelee ensimmäisen 20 minuutin jälkeen ainoastaan Frisbeegolfin MM-kilpailuita. Kuuntele viikkokatsaus YouTubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Paul McBethin 10 vuoden mittainen putki päättyy

Paul McBeth on kymmenen vuoden ajan sijoittunut kärkikaksikkoon maailmanmestaruuskilpailuissa. Näistä kymmenestä TOP2 sijoituksesta hän nousi korkeimmalle korokkeelle kuudesti ja hänet on voittanut ainoastaan Richard Wysocki, Gregg Barsby ja James Conrad. Kuuntele Ykkösringin viikkokatsauksesta miksi Timo Pölkki ja Toni Syrjänen ovat tätä mieltä.

Suomalaisten menestysmahdollisuudet?

Suomalaisittain menestysmahdollisuudet avoimen luokan osalta ovat pitkälti Niklas Anttilan harteilla. Naisten luokan osalta suomalaisnaisten menestystä pidetään mahdollisena, mutta kauden aikana annetut näytöt eivät anna merkkejä suuresta ilotulituksesta. Jaksossa kerrotaan miten korkealle Ykkösrinki epäilee pelaajien sijoittuvan ja mitä onnistuminen Smugglers’ Notchissa vaatii.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version