Koti Uutiset Tuomas Hyytiäinen julkaisi kisakalenterinsa – “reenit sujuneet erittäin hyvin”

Tuomas Hyytiäinen julkaisi kisakalenterinsa – “reenit sujuneet erittäin hyvin”

Tuomas Hyytiäinen
Tuomas Hyytiäinen nosti PDGA-ratingiaan viime kaudella lukemaan 1017, joka on hänen uransa korkein. Kuva: Disc Golf Pro Tour
Mainos

Tuomas Hyytiäinen lähtee odotetusti kiertämään Yhdysvalloissa pelattavaa Disc Golf Pro Touria (DGPT) kaudella 2024. Hyytiäinen pelaa kaikki Yhdysvalloissa pelattavat DGPT:n kilpailut kesäkuun alkuun asti.

Loistava harjoituskausi takana

“Reenit ovat sujuneet erittäin hyvin”, Hyytiäinen kertoo Frisbeegolfmedialle. “Aikaisempiin talviin nähden olen päässyt reenaan enemmän kuin aikaisemmin. Pääsemme sisähalliin heittämään kolme kertaa viikossa.”

Hyytiäinen kuvailee myös muutosta omassa harjoittelussaan: “Aikaisemmin olen yrittänyt ratkoa kauheasti jotain, mutta nyt mindset on muuttunut ja se on tuonut rentoutta. Tulevasta kaudesta on 100 kertaa vähemmän stressiä kuin aikaisemmin”

Hyytiäinen on harjoitellut talven maajoukkuevalmentaja Joonas Merelän ohjauksessa.

Jatkuuko nousujohteinen kausi?

Hyytiäisellä on kovat tavoitteet tulevaan kauteen, kuten kuuluukin. “DGPT finaalit on tavoitteena kuten viime vuonnakin. Näiden lisäksi haluan vakiinnuttaa paikkani maailman TOP30 joukossa ja saavuttaa TOP3-sijoituksen DGPT:llä”, Hyytiäinen lataa päättäväisesti. “TOP3 sijoituksella voisi olla jo merkittävä muutos elämään.”

Hyytiäinen paransi viime vuonna peliään kauden edetessä. Parhaat sijoitukset tulivat kauden kahdesta viimeisestä kisasta, kun Hyytiäinen oli ensin MVP Openissa 19. ja kauden päättävässä USDGC-kisassa 18. Hän oli Disc Golf Pro Tourin kokonaispisteissä sijalla 66. Kiertueen 32 parasta valitaan DGPT finaaleihin.

Lue myös: Tuomas Hyytiäinen julkaisi kaksivuotisen yhteistyösopimuksen – “Koko ajan homma on isompaa”

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version