Koti Uutiset Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Kristin Tattar nostamassa voittopokaalia European Openissa 2024.
Kristin Tattar nostamassa voittopokaalia European Openissa 2024. Kuva: DGPT / Marika Salmi
Mainos

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden kaikkien aikojen loppukireistä!

Finaalikierros oli todella tiukka aivan viimeisille väylille saakka. Kilpailun kolmen kärki Kristin Tattar, Silva Saarinen ja Eveliina Salonen saapuivat väylälle 16 ollen kahden heiton sisällä toisistaan. Vaikka väylä 16 koki tälle vuodelle muutoksia niin sillä oli osansa voittoratkaisussa. Eveliina Salonen epäonnistui väylällä ottaen kolmoisbogin kun Tattar ja Saarinen ottivat molemmat birdien.

Väylällä 18 Tattar johti Saarista yhdellä heitolla ja peli oikeastaan ratkesi väylän avausheittoihin. Saarinen heitti avauksensa OB-alueelle ja Tattar pysyi pelialueen puolella. Tattarille riitti voittoon varmistellen otettu PAR, kun Silvan piti yrittää sisäänheittoa ja birdietä väylän puolelta. Tattarin varmistellessa ja Saarisen epäonnistuessa sisäänheitossaan, molemmille naisille merkittiin tuloskorttiin PAR.

Silva Saarinen saavutti uransa parhaan tuloksen Major-turnauksessa ja oli toinen tuloksella -6. Saarinen kertoi Frisbeegolfmedialle, että vaikka päällimmäisenä tunteena on pettymys niin sijoitukseen täytyy olla tyytyväinen. Vähäeleisenä tunnettu Saarinen myönsi olleensa kierroksen aikana hieman hermostunut, jolla oli oma vaikutuksensa pelin kulkuun.

Johdosta kierrokselle lähtenyt Eveliina Salonen ei pystynyt suoriutumaan omalla tasollaan ja hän putosi neljännelle sijalle. Salosen ohi paineli Missy Gannon, jonka yhteistulos oli -3. Salosen yhteistulos valahti nolliin surkean (+9) viimeisen kierroksen takia.

Kilpailun lopputulokset PDGA:n tulospalvelusta.

Avoimen luokan kärkiryhmä lähtee liikkeelle 15.30. Ratkaisuhetkiä voi saapua seuraamaan veloituksetta Nokialle, seuraamalla tuloksia PDGA Live -palvelusta tai katsomalla suoraa lähetystä Disc Golf Network-palvelun PRO-tilauksella.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version