Koti Uutiset Suomalainen frisbeegolfvalmentaja Joonas Merelä ja Clash Discs yhteistyöhön

Suomalainen frisbeegolfvalmentaja Joonas Merelä ja Clash Discs yhteistyöhön

Joonas Merelä Clash Discs
Joonas Merelä on yksi harvoista ammattivalmentajista Suomessa.
Mainos

Joonas Merelä ja suomalainen frisbeegolfvalmistaja Clash Discs ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyö ei ole vain mallia logo selkään ja kiekot reppuun, vaan tällä tähdätään pitkäaikaiseen yhteistyöhön, joka hyödyttää jatkossa molempien osapuolten lisäksi myös uusia suomalaisia frisbeegolf-lupauksia.

“Molemmilla osapuolilla on selkeästi intohimo kehittää lajia Suomessa. Kaiken lisäksi Joonaksella on osaaminen, jota ei edes maailmanlaajuisesti löydy kovin monelta. Kun aloimme keskustella lajista, löytyi hyvin nopeasti yhteinen visio siitä, mitä yhteistyö voisi pitkällä tähtäimellä tarkoittaa. Nyt ollaan alussa ja kerrotaan lisää, sitten kun asiat ovat ajankohtaisia” toteaa Clashin toimitusjohtaja Markku Pyykkönen.

Sopimuksen yksityiskohdista tai tulevaisuuden suunnitelmista ei vielä tässä vaiheessa sen enempää kerrota, mutta molemmat osapuolet ovat siitä selvästi innoissaan.

”Olen erittäin iloinen ja tyytyväinen yhteistyöhön Clash Discin kanssa. Tulemme varmasti tekemään jotain sellaista mitä frisbeegolfissa ei ole aiemmin tehty”, kommentoi puolestaan Joonas Merelä.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version