Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour “Olin aina se, joka valittiin viimeisenä” – Niklas Anttila paljastaa uran käännekohdat

“Olin aina se, joka valittiin viimeisenä” – Niklas Anttila paljastaa uran käännekohdat

Niklas Anttila haastattelu
Niklas Anttila on ollut kiireinen voittonsa jälkeen monien haastatteluiden myötä. Kuva: DGPT
Mainos

Viime viikonlopun mestari Niklas Anttila on ollut kiireinen uransa ensimmäisen Disc Golf Pro Tourin osakilpailuvoiton jälkeen.

Anttila on kertonut, kuinka osakilpailuvoitto oli hänen tavoitteensa, kun hän lähti Yhdysvaltoihin pelaamaan. Supertähtistatukseen noussut kuopiolainen kertoo nyt uransa tärkeistä käännekohdista Frisbeegolfmedian haastattelussa Youtubessa.

“Eka on sellainen, että tykkäsin pelata mua parempien pelaajien kanssa”, Niklas Anttila kertoo ensimmäisistä hetkistään frisbeegolfissa. “Olin aina se, joka valittiin viimeisenä pariksi, jos pelattiin parikisoja.”

“Toinen asia, joka tulee mieleen oli 2020, kun hävisin Pro Tourin Väinölle”, Anttila muistelee. “Pelattiin Kuopiossa viimeinen osakilpailu ja hävisin yhdellä pisteellä, kun Väinö voitti ja olin varmaan joku 20. Minun olisi pitänyt päästä TOP3 tai TOP5 joukkoon, että olisin voittanut koko kiertueen. Se oli aika paha pala silloin.”

Katso koko haastattelu Frisbeegolfmedian Youtubessa:

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version