Koti Uutiset Prodigy Disc Pro Tour 2024 osakilpailut on julkistettu

Prodigy Disc Pro Tour 2024 osakilpailut on julkistettu

Prodigy Disc Pro Tour osakilpailut 2024
Tässä on Prodigy Disc Pro Tourin kiertueaikataulu vuonna 2024.
Mainos

Prodigy Disc Pro Tourilla nähdään vuonna 2024 viisi osakilpailua. Mukana on edellisvuosiin nähden kaksi uutta paikkakuntaa.

PaikkakuntaRataAjankohta
JämijärviJämikeskus frisbeegolfpuisto17.-19.5.2024
OuluPikkarala frisbeegolf31.5.-2.6.2024
TampereTampereen frisbeegolfkeskus30.8.-1.9.2024
KuopioPuijo DiscGolf13.-15.9.2024
JyväskyläVesalan Monttu (finaali)20.-22.9.2024

”Prodigy Disc Pro Tour on jo useamman vuoden ollut ammattilaisfrisbeegolfin lippulaiva. Olemme tunnistaneet toimintaympäristön muutoksen myötä, että Pro Tourin pitää uudistua ja kehittyä. Tulevalla kaudella nähdään ensimmäisiä muutoksia uusien kisapaikkojen myötä. PDPT:n seuraavat vuodet tulevat olemaan myös kehittämisen aikaa.” Prodigy Discin markkinointijohtaja Eetu Rantanen kertoo.

Suomen frisbeegolfliitolla odotetaan myös innolla tulevaa kautta: ”Pelaajat ja kisajärjestäjät ovat toivoneet uusia kisapaikkoja ja niitä saadaan. Odotamme mielenkiinnolla, miten kansalliset kiertueet nivoutuvat uuteen eurooppalaiseen kiertueeseen. Nähdäänkö Prodigy Disc Pro Tourilla eurooppalaisia huippupelaajia vai nouseeko keulille suomalaiset juniorit?” Suomen Frisbeegolfliiton toiminnanjohtaja Tapani Aulu pohtii.

Prodigy Disc Pro Tour on Prodigy Disc Europen ja Suomen frisbeegolfliiton järjestämä Suomen kansallinen kärkikiertue. Frisbeegolfmedia toimii kiertueen virallisena tiedotus- ja mediakumppanina. Kilpailuiden virallinen sivu löytyy täältä: Prodigy Disc Pro Tour 2024. Sivustolle päivitetään tarkempia tietoja kilpailuista sitä mukaa, kun ne varmistuvat.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version