Koti Uutiset Patentoidun älysirun kehittänyt GameProofer toimitti ensimmäiset tuotteet asiakkaille

Patentoidun älysirun kehittänyt GameProofer toimitti ensimmäiset tuotteet asiakkaille

GameProofer
GameProofer oli yks European Openin sponsoreista. Kuva: DGPT, Marika Salmi.
Mainos

Viime kesänä European Openissa lanseerattu GameProofer on saanut ensimmäiset tuotteet toimitettua niille asiakkaille, jotka ovat tuotteita tilanneet ennakkomyynnistä.

GameProoferin patentoitu älysiru mittaa tarkasti frisbeegolfkiekon liikettä. Sen tarkoituksena on auttaa pelaajia kehittämään omaa suoritustaan ja tuloksia. Tuotetta kehittää teknologia-startup-yritys GameProofer Oy.

“Tuotteen tärkein arvo asikkaalle on, että he pääsevät kehittämään omaa heittoaan ja löytämään ongelmakohtia”, GameProofer Oy:n toimitusjohtaja Toni Toijanaho kertoo. Esimerkiksi spinin määrä ja muut ovat olleet vähän mututuntumaa. Nyt saadaan faktatietoa. Jokainen pystyy parantamaan omaa heittoaan.”

Toijanaho kertoo, että yritys toimittaa nyt satoja tuotteita asiakkaille ja odottaa käyttäjäpalautteita. Seuraavaksi he pyrkivät keskittymään datan visualisointiin ja käyttäjäystävällisen formaatin luomiseen. “Tuotetta on testattu paljon. Sitä on heitelty, viskottu ja käytetty väkivaltaa”, Toijanaho vakuuttaa.

GameProoferilla on tuotantolinjat valmiina tuotteen valmistukseen, mutta he odottavat käyttäjiltä ensimmäisiä palautteita, ennen kuin tuotantoa ajetaan isommin ylös. “Tavoitteena on, että pystytään suoraan varastosta toimittamaan tuotteita”, Toijanaho suunnittelee.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version