Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Eveliina Salosen synkät vuodet voiton taustalla: “Ei sitä ihminen henkisesti jaksa enempää”

Eveliina Salosen synkät vuodet voiton taustalla: “Ei sitä ihminen henkisesti jaksa enempää”

Eveliina Salonen haastattelu
Henna Blomroos onnitteli Eveliinaa heti voiton jälkeen. Kuva: DGPT
Mainos

Frisbeegolfmedian Julia Nieminen haastatteli juuri Disc Golf Pro Tourin avauskisan voittanutta Eveliina Salosesta. Salonen paljastaa haastattelussa, että vaikeudet ovat lähes lopettaneet Salosen frisbeegolfuran.

Läheiset antoivat voimaa

Salosen puttihaasteet viimeisten vuosien aikana ovat olleet enemmän tai vähemmän toistuva puheenaihe. Läheiset ovat kuitenkin pitäneet Eveliinan kiinni frisbeegolfissa, vaikka hän on itse miettinyt jopa frisbeegolfin lopettamista. “Oon laittanut kisojen jälkeen ja niiden aikana viestiä, että tekis mieli lopettaa – ei tätä jaksa”, Eveliina paljastaa. “Läheiset ovat luoneet uskoa, että tästä voi päästä vielä yli.”

Mainos

Frisbeegolfin seuraajille Eveliinan vaikeuksien tarkkailu on ollut tuskallista, mutta eniten haasteista on kärsinyt itse pelaaja: “Kyl se, kun vedät tossa muutaman vuoden sillain, että se on siitä yhdestä asiasta kiinni, että voisit pärjätä. Olin aina statsien mukaan paras heittämisessä, mutta huonoin puttaamisessa.”

“Ihmiset puhuu siitä ja viikko viikolta toistuu koko ajan se sama kaava. Sitä rupee ajatteleen, että loppuuko se ikinä”, Eveliina avaa tuntemuksiaan viime vuosilta. “Ei sitä ihminen henkisesti jaksa enempää.”

Katso koko haastattelu alta:

Voiton myötä Pirkkalassa nykyään asuvan Salonen lähtee hyvillä mielin jatkamaan frisbeegolfkautta: “Olin odottanut voittoa pitkään. Ei ole parempaa tapaa aloittaa kautta.”

Eveliina Salonen pelaa seuraavan kerran viikon päästä 7.-10.3.2024 Texasissa, jossa kilpaillaan Waco Annual Charity Open. Eveliina on voittanut kyseisen osakilpailun vuonna 2020.

Mainos
Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version