Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Niklas Anttila nousi huippukierroksella mukaan taisteluun Portland Openin palkintopallisijoista

Niklas Anttila nousi huippukierroksella mukaan taisteluun Portland Openin palkintopallisijoista

Disc Golf Pro Tour Niklas Anttila
Niklas Anttila jatkaa hyviä otteitaan Disc Golf Pro Tourilla. Kuva: DGPT
Mainos

Disc Golf Pro Tourin nelipäiväinen Portland Open huipentuu 2.6.2024 pelattavaan finaalikierrokseen. Suomalaisittain jännitettävää riittää aamun pikkutunneille asti kun Niklas Anttila onnistui upeasti kilpailun kolmannella kierroksella ja on vain kahden heiton päästä kilpailun palkintopallisijoituksesta.

Mainos

Gannon Buhr omaa luokkaansa

Kolmen kilpailupäivän jälkeen Gannon Buhr on avoimessa luokassa omilla kymmenluvuilla. Buhr johtaa avoimen luokan kilpailua kokonaistuloksella -29, kun jaetulla toisella sijalla olevat Cole Redalen, Richard Wysocki ja Calvin Heimburg ovat kymmenen heittoa perässä tuloksessa -19.

Niklas Anttilan kisa alkoi vaisusti kun hän oli avauspäivän jälkeen vasta sijalla 48. Lauantaina kuopiolainen pelasi päivän kuumimman kierroksen (-10) ja nousi jakamaan kilpailun seitsemättä sijaa tuloksella -17. Varsinkin Anttilan puttipeli oli vakuuttavaa. Anttila kertoi omalla Instagram-tilillään vaihtaneensa putterit uusiin juuri ennen kierroksen alkua.

Kilpailun kolmannen kierroksen kärkikortissa pelannut Joona Heinänen pelasi -3 kierroksen ja on jaetulla yhdeksännellä sijalla tuloksessa -16. Muut suomalaiset karsiutuivat kilpailun viimeiseltä kierrokselta.

Paige Pierce palaamassa voittokantaan?

5-kertainen maailmanmestari Paige Pierce pelasi naisten luokassa päivän parhaan kierroksen (-9) ja nousi kilpailun kärkeen tuloksella -19. Paige Pierce mursi jalkansa viime vuonna ja on hiljalleen palaamassa takaisin huippukuntoon. Piercen edellinen voitto on toukokuussa 2023 pelatusta OTB Openista.

Mainos

Piercen kanssa kärkikortissa nähdään Kat Mertsch (-17), Ohn Scoggins (-17) ja Sofia Donnecke (-16).

Kilpailua voi seurata suorana Disc Golf Networkilta. Niklas Anttilan tähdittämä jahtikortti aloittaa kierroksen suomen aikaa 23:20

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version