Koti Kilpailut USDGC Väinö Mäkelä kärkiryhmässä arvoturnauksen finaalikierrokselle

Väinö Mäkelä kärkiryhmässä arvoturnauksen finaalikierrokselle

Väinö Mäkelä USDGC 2024
Väinö Mäkelä hakee uransa parasta sijoitusta major-kisasta. Hän on ollut kuudes European Openissa vuonna 2022. Kuva: DGPT
Mainos

Väinö Mäkelä jatkoi loistavia otteitaan Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa eli USDGC:ssä. USDGC järjestetään jo 26. kerran ja sitä pidetään lajin arvostetuimpana kisana heti MM-kisojen jälkeen. USDGC on myös yksi vuoden neljästä major-kisasta.

Mäkelä aloitti kolmannen kierroksen viidenneltä sijalta jahtikortista. Turkulainen pystyi parantamaan kierrostulostaan edellisiin päiviin nähden, mikä nosti hänet neljänneksi kokonaistulokseen -21.

Kilpailua johtaa Anthony Barela, joka on tuloksella -27 kuusi heittoa Mäkelää edellä. Toisena on Gannon Buhr (-26). Kisassa kolmantena on Ricky Wysocki (-22).

Finaalikierroksesta odotetaan Barelan ja Buhrin välistä kohtaamista – pystyykö Mäkelä parantamaan edelleen peliään ja haastamaan ennakkosuosikit? Mäkelän otteita voi seurata suorana Disc Golf Network-palvelun PRO-tilauksella sunnuntaina 13.10. klo 22.00 alkaen.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Anttila ja Heinänen jatkavat TOP10-joukossa

Niklas Anttila ja Joona Heinänen pelasivat kelpo kierrokset lauantai-iltana. Anttila aloitti vahvasti, mutta takaysin bogey-tulokset tiputtivat kuopiolaisen kärjen vauhdista. Hän on kisassa kahdeksantena tuloksessa -17. Heinänen kirjasi kierrostuloksen -6, mikä riittää jaetulle kymmenennelle sijalle kokonaistuloksella -16.

Muista suomalaisista finaalikierrokselle pääsivät sijalla 20 oleva Eetu Tuominen (-12) sekä tuloksessa -9 jaetulla sijalla 27 olevat Jesse Nieminen, Daniel Davidsson ja Lenni Kemppainen.

Kilpailun finaalikierros käydään sunnuntai-iltana. Tuloksia voi seurata täältä.

Kristin Tattar nousi haastamaan Salosta

USDGC:n yhteydessä kilpailtava naisten kutsuturnaus Throw Pink Women’s Disc Golf Championship (TPWDGC) sai uuden kärkinimen, kun Kristin Tattar nousi Eveliina Salosen ohi. Tattar johtaa kilpailua finaalikierrokselle lähdettäessä tuloksella -15. Eveliina Salonen on kahden heiton päässä virolaisesta tuloksella -13.

Kärkiryhmässä nähdään kaksikon lisäksi Ohn Scoggins (-10) ja Valerie Mandujano (-6).

Eveliina Salosen kilpailu alkaa Suomen aikaa sunnuntaina klo 16.25. Kisaa voi seurata suorana niin ikään Disc Golf Network-palvelusta.

Katso muiden suomalaisten sijoitukset täältä.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version