Koti Kilpailut USDGC Kristin Tattar eteni vastustamattomasti kutsukilpailun voittoon

Kristin Tattar eteni vastustamattomasti kutsukilpailun voittoon

Kristin Tattar Throw Pink 2024
Kristin Tattar hävisi viime vuonna Throw Pink Women's Disc Golf Championshipin jatkoväylillä Holyn Handleylle. Kuva: DGPT
Mainos

Kristin Tattar vei ylivoimaisen esityksen jälkeen Yhdysvalloissa kilpaillun kutsuturnauksen.

Tattar voitti kilpailun lopulta kuuden heiton erolla tuloksella -22. Toiseksi tuli Yhdysvaltojen Ohn Scoggins (-16). Kilpailua kaksi kierrosta johtanut Eveliina Salonen tippui kolmanneksi tuloksella -15.

Kristin Tattar lähti finaalikierrokselle kärkipaikalta kaksi heittoa Salosta edellä. Virolainen ratkaisi kisan jo kilpailun avausväylillä jättäen Salosen useamman heiton taakse. Tattar oli myös itse tyytyväinen omaan peliinsä – hän kuvaili haastattelussa, kuinka hänen pelinsä tuntui yhtä hyvältä mitä se viime kaudella oli.

Voitto oli Tattarille ensimmäinen kyseisessä kilpailussa. Hän sai voitosta palkintorahaa 13 000 dollaria.

Kymmenen parhaan joukkoon mahtui myös kaksi muuta suomalaista; Heidi Laine (-11) oli viides ja Henna Blomroos (-7) oli yhdeksäs.