Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Suomalaisilla heikko alku Portlandissa

Suomalaisilla heikko alku Portlandissa

Joona Heinänen, Portland Open 2023
Joona Heinänen, Portland Open 2023, Kuva: Disc Golf Pro Tour
Mainos

Nelipäiväinen Elite+-tason kilpailu Portland Open alkoi torstai-perjantai välisenä yönä Yhdysvalloissa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen yhteensä viisi pelaajaa onnistui kapuamaan tulokseen -8, joka oli päivän paras tulos. Toiselle kierrokselle kärjessä lähtee Aaron Gossage, Corey Ellis, Isaac Robinson, Adam Hammes ja Carter Ahrens. Näistä neljä ensin mainittua muodostavat perjantain kärkikortin, kun suurimmalla PDGA-numerolla ollut 15-vuotias Carter Ahrens on jahtikortissa.

Anttilalle vuoden huonoin kierros

Ensimmäisen kierroksen jälkeen parhaat suomalaiset ovat Joona Heinänen ja Väinö Mäkelä tuloksessa -1 jaetulla sijalla 42. Tuomas Hyytiäinen pelasi ensimmäisen kierroksen pariin ja on jaetulla sijalla 60. Joona, Väinö ja Tuomas eivät UDiscin tilastojen mukaan onnistuneet pelaamaan itseään riittävästi 10-metrin rinkiin, jotta tuloksen teko olisi ollut mahdollista.

Niklas Anttila jäi todella kauas kärjestä heti ensimmäisellä kierroksella. Anttila on tuloksella +5 jaetulla sijalla 95. Alustava kierrosrating 972 on Niklaksen selvästi huonoin koko vuonna. Se on myös huonoin kierrosrating PDGA-alaisissa turnauksissa sitten vuoden 2020 Prodigy Disc Pro Tourin Kuopion osakilpailun.

Kristin palasi paalupaikalle

Naisten sarjassa Kristin Tattar palasi Yhdysvaltoihin omalle paikalleen kärkeen. Tuloksella -5 Portland Openin avannut Tattar johtaa yhden heiton turvin Sai Anandaan ja Hanna Huynhiin verrattuna, jotka jakavat toisen sijan.

Naisten sarjassa ei ole suomalaisia.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailu jatkuu perjantaina. Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 19.30 ja avoimen luokan lähetys kello 01.00.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun JomezPro tuottaa jälkilähetykset avoimesta luokasta sekä naisten luokasta kärkikorttien osalta. Avoimen luokan jahtikortti on nähtävillä Gatekeeper Median Youtube-kanavalla ja naisten luokan jahtikortin näkee Ace Run Productionsin kanavalta.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

PelaajaLähtöSeuraa
Niklas Anttila20.45UDisc Live
Tuomas Hyytiäinen22.15UDisc Live
Väinö Mäkelä22.45UDisc Live
Joona Heinänen22.55UDisc Live
Suomalaisten lähtöajat toisella kierroksella.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version