Koti Kilpailut SM-Kilpailut Jännitysnäytelmä SM-kisoissa! Teemu Talikainen kukisti Niklas Anttilan jatkoväylillä

Jännitysnäytelmä SM-kisoissa! Teemu Talikainen kukisti Niklas Anttilan jatkoväylillä

Teemu Talikainen nappasi ensimmäisen Suomen mestaruutensa Sipoossa. Kuva: Marika Salmi / SFL
Mainos

Teemu Talikainen on uusi Suomen mestari. Talikainen taisteli itsensä Suomen mestariksi toisella jatkoväylällä Niklas Anttilasta.

Finaalikierros oli tasaista frisbeegolfia alusta loppuun. Hetken näytti jo siltä, että Suomen mestari saattaa tulla jahtikortista, joka aloitti todella vahvasti.

Sitten kärkikortin pelaajat alkoivat napsimaan birdieitä ja lopulta oli selvää, että Suomen mestari tulee kolmikosta Teemu Talikainen, Niklas Anttila ja Joona Heinänen.

Heinäsen sortuessa muutamaan virheeseen väylillä 15 ja 16, Talikainen ja Anttila karkasi taistelemaan Suomen mestaruudesta.

Niklas Anttila pääsi viimeiselle väylälle yhden heiton johdossa ennen Teemu Talikaista. Anttilan avaus löysi tiensä noin yhdeksään metriin ja Talikainen nokitti heittämällä vielä lähemmäksi koria. Kun Anttila ei onnistunut putissaan, Talikainen tiputti kiekkonsa koriin ja nousi tasoihin.

Suomen mestari ratkesi toisella jatkoväylällä, kun Anttila jätti avauksensa vajaaksi ja ei onnistunut pitkässä birdie putissaan. Talikaisen avaus laskeutui viiteen metriin, josta hän laittoi ratkaisevan putin koriin.

“Kyllä Suomen mestaruus maistuu hyvältä. Pelasin neljä ehjää kierrosta”, Teemu Talikainen kertoi Frisbeegolfmedian haastattelussa. “Heitin tänään tosi hyvin. Huomasin heti, että heitän paremmin kuin muut. Puttailin vähän minne sattuu enkä käyttänyt mahdollisuuksia hyväksi.”

Kaksikon lopputulos kisassa oli ennen jatkoväyliä lopulta -24. Heidän takanaan pronssimitali jaettiin neljän pelaajan kesken kun Daniel Davidsson, Joona Heinänen, Lauri Lehtinen ja Onni Ruusunen päättivät kilpailun -19 alle tulokseen.

Katso tuoreen Suomen mestarin haastattelu Frisbeegolfmedian Instagramista:

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version