Koti Kilpailut Prodigy Disc Pro Tour Tampereella ratkaistaan Prodigy Disc Pro Tourin voittajat

Tampereella ratkaistaan Prodigy Disc Pro Tourin voittajat

Joonas Aalto PDPT
Joonas Aalto lähtee haastamaan Lauri Lehtistä - ja hakemaan Prodigy Disc Pro Tourin voittoa. Kuva: Mikko Koskinen / SFL
Mainos

Kansallinen ammattilaiskiertue Prodigy Disc Pro Tour huipentuu tulevana viikonloppuna Tampereen frisbeegolfkeskuksella 15.-17.9.2023. Kotimaan kärki tavoittelee sekä viimeisen osakilpailun, että koko kiertueen voittoa.

Aalto roikkuu löyhästi voitossa

Tällä hetkellä piikkipaikalla on Joonas Aalto pisteillä 262,5, joka johtaa vain noin viiden pisteen turvin toisena olevaa Lauri Lehtistä (257 pistettä). Lehtiseltä jäi Kuopion osakilpailu väliin, mutta hän on ollut neljän parhaan joukossa jokaisessa osakilpailussa tähän mennessä. Aallon paras sijoitus on Oulun viides sija, joten Joonaksen tulee pelata huippukisa, mikäli hän mielii pitää Lauri Lehtisen takanaan. Kolmannella sijalla on Ville Ahokas. Ahokkaalla on kasassa 214,5 pistettä.

Naisissa voitto myös kahden kauppa

Naisten luokassa voitto ratkaistaan Jenna Hirsimäen ja Olivia Kindstedtin välillä. Hirsimäki johtaa Kindstedtiä vain yhden pisteen turvin. Jennalla on yhteensä 313 pistettä ja Olivialla 312 yhteispistettä. Jenni Karppinen on kolmantena, mutta yli 40 pistettä kaksikkoa perässä yhteispisteissä 272.

Koska kilpailijoita on vain 9, käytännössä Karppisen on lähes mahdoton saavuttaa kaksikkoa. Kuudennellakin sijalla saa vielä 60 pistettä.

Aikataulu ja lähetykset

Frisbeegolf on parasta paikan päällä ja Tampereen frisbeegolfkeskukselle on vapaa pääsy. Kilpailua voi seurata myös suorana UDisc Live-palvelusta. Disc Golf Finland kuvaa avoimen luokan kärkikortin Tampereen PDPT-kisan omalle Youtube-kanavalleen. Naisten luokan kärkikortti kuvataan Disc Golf Streamin Youtube-kanavalle. Jälkilähetykset julkaistaan alkuviikosta.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version