KotiKilpailutProdigy Disc Pro TourProdigy Disc Pro Tour kisataan vuonna 2024 - Frisbeegolfmedia viralliseksi mediakumppaniksi

Prodigy Disc Pro Tour kisataan vuonna 2024 – Frisbeegolfmedia viralliseksi mediakumppaniksi

Suomen kovin ammattilaiskiertue Prodigy Disc Pro Tour järjestetään myös tulevana vuonna 2024. Prodigy Disc Pro Tour on Suomen frisbeegolfliiton (SFL) ja Prodigy Disc Europen yhteinen frisbeegolfin ammattilaiskiertue.

Prodigy Disc Pro Tourin osakilpailuhaku käynnistyy pian. Kiertueaikataulu julkaistaan, kun kilpailun järjestäjät on saatu valittua. Vuonna 2024 Prodigy Disc Pro Tourilla nähdään ainakin viisi osakilpailua.

“Olemme innoissamme kiertueyhteistyön jatkosta Prodigyn kanssa. Kiertue on kehittynyt monivuotisen yhteistyömme aikana paljon. Olemme innoissamme ensi kauden suunnitelmista ja kehitystyöstä eritoten mediasektorilla”, Suomen frisbeegolfliiton toiminnanjohtaja Anniina Ihamäki kertoo. 

Frisbeegolfmedia kiertueen viralliseksi mediakumppaniksi

Frisbeegolfmedia toimii vuonna 2024 kiertueen virallisena mediakumppanina. Frisbeegolfmedia vastaa kiertueen uutisoinnista ja tiedottamisesta. Kiertueen nettisivut siirretään frisbeegolfmedia.fi-sivustolle. Frisbeegolfmedia vastaa kesän ajan myös sosiaalisen median sisällöstä Prodigy Disc Pro Tourin somekanavilla.

“Yhteistyö Frisbeegolfmedian kanssa tuntui oikealta ratkaisulta heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien. Tavoitteenamme on tulevina kausina rakentaa PDPT:stä yhä enemmän koko suomalaisen frisbeegolfyhteisön yhteinen kiertue. Kiertuetta on pitkään operoitu lähes täysin Prodigyn toimesta ja toiminnan kehittämiseksi haluamme tulevaisuudessa mukaan myös operatiiviselle puolelle vahvoja kumppaneita. Meillä on vahva usko siihen, että Frisbeegolfmedian ammattitaito median saralla auttaa kiertuetta kehittymään kohti tavoitteita”, Eetu Rantanen, markkinointipäällikkö, Prodigy Disc Europe

“Frisbeegolfmedian missiona on tehdä frisbeegolfista yksi Suomen seuratuimmista urheilulajeista. On hieno päästä yhteistyöhön Suomen kovimman ammattilaiskiertueen kanssa”, Frisbeegolfmedian päätoimittaja Lauri Alasaukko-oja kommentoi yhteistyötä.

Uusimmat uutiset

Turku Open on suomalaisnaisten näytöstä – Silva Saarinen lähtee kärjessä finaalikierrokselle

DGPT Europen toinen Elite-kisa, Turku Open, jatkui lauantaina naisten...

Mikael Häme otti piikkipaikan Turussa – tuttu kärkikaksikko viime viikonlopulta

DGPT Europen toinen Elite-kisa, Turku Open, alkoi perjantaina. Kolmipäiväisen...

Henna Blomroos palasi kisatauolta vakuuttavasti – Suomen parhaat naiset kärkipaikoilla

Historian ensimmäinen Suomessa järjestettävä DGPT Europen Elite-kisa, Turku Open,...

Disc Golf Pro Tour saapuu Turkuun – näin seuraat Turku Openia

Vuoden 2024 Turku Open kilpaillaan 14.-16.6. Luolavuoren frisbeegolfradalla, aivan...

European Openin lipunmyynti herättää keskustelua – Jussi Meresmaa kommentoi

Vuoden toinen Major-kilpailu ja Suomen frisbeegolfkesän kokokohta, European Open...

“Mahdollisuus muuttaa täysin oman uran suunta” – suomalaiset hakevat Turku Openista nappionnistumisia

Viikonloppuna kilpaillaan kesän toinen DGPT Europen Elite-kisa, kun kiertue...

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän