KotiKilpailutProdigy Disc Pro TourProdigy Disc Pro Tour kisataan vuonna 2024 - Frisbeegolfmedia viralliseksi mediakumppaniksi

Prodigy Disc Pro Tour kisataan vuonna 2024 – Frisbeegolfmedia viralliseksi mediakumppaniksi

Suomen kovin ammattilaiskiertue Prodigy Disc Pro Tour järjestetään myös tulevana vuonna 2024. Prodigy Disc Pro Tour on Suomen frisbeegolfliiton (SFL) ja Prodigy Disc Europen yhteinen frisbeegolfin ammattilaiskiertue.

Prodigy Disc Pro Tourin osakilpailuhaku käynnistyy pian. Kiertueaikataulu julkaistaan, kun kilpailun järjestäjät on saatu valittua. Vuonna 2024 Prodigy Disc Pro Tourilla nähdään ainakin viisi osakilpailua.

“Olemme innoissamme kiertueyhteistyön jatkosta Prodigyn kanssa. Kiertue on kehittynyt monivuotisen yhteistyömme aikana paljon. Olemme innoissamme ensi kauden suunnitelmista ja kehitystyöstä eritoten mediasektorilla”, Suomen frisbeegolfliiton toiminnanjohtaja Anniina Ihamäki kertoo. 

Frisbeegolfmedia kiertueen viralliseksi mediakumppaniksi

Frisbeegolfmedia toimii vuonna 2024 kiertueen virallisena mediakumppanina. Frisbeegolfmedia vastaa kiertueen uutisoinnista ja tiedottamisesta. Kiertueen nettisivut siirretään frisbeegolfmedia.fi-sivustolle. Frisbeegolfmedia vastaa kesän ajan myös sosiaalisen median sisällöstä Prodigy Disc Pro Tourin somekanavilla.

“Yhteistyö Frisbeegolfmedian kanssa tuntui oikealta ratkaisulta heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien. Tavoitteenamme on tulevina kausina rakentaa PDPT:stä yhä enemmän koko suomalaisen frisbeegolfyhteisön yhteinen kiertue. Kiertuetta on pitkään operoitu lähes täysin Prodigyn toimesta ja toiminnan kehittämiseksi haluamme tulevaisuudessa mukaan myös operatiiviselle puolelle vahvoja kumppaneita. Meillä on vahva usko siihen, että Frisbeegolfmedian ammattitaito median saralla auttaa kiertuetta kehittymään kohti tavoitteita”, Eetu Rantanen, markkinointipäällikkö, Prodigy Disc Europe

”Frisbeegolfmedian missiona on tehdä frisbeegolfista yksi Suomen seuratuimmista urheilulajeista. On hieno päästä yhteistyöhön Suomen kovimman ammattilaiskiertueen kanssa”, Frisbeegolfmedian päätoimittaja Lauri Alasaukko-oja kommentoi yhteistyötä.

Uusimmat uutiset

Väinö Mäkelälle kauden avausvoitto Yhdysvalloissa!

Väinö Mäkelän hyvä alkukausi sai jatkoa, kun Mäkelä otti...

Frisbeegolf työhyvinvoinnin edistäjänä

Työpaikan hyvinvointi ja terveys ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat...

Patentoidun älysirun kehittänyt GameProofer toimitti ensimmäiset tuotteet asiakkaille

Viime kesänä European Openissa lanseerattu GameProofer on saanut ensimmäiset...

Eveliina Salosen synkät vuodet voiton taustalla: ”Ei sitä ihminen henkisesti jaksa enempää”

Frisbeegolfmedian Julia Nieminen haastatteli juuri Disc Golf Pro Tourin...

”Unelmastartti suomalaiskaudelle” – asiantuntijan näkemykset viikonlopusta

Disc Golf Pro Tour 2024 lähti käyntiin suomalaisittain huimalla...

Rasmus Saukkoriipi tähdittää Kiekkokingin tiimiä kaudella 2024

Rasmus Saukkoriipi on Kiekkokingin ensimmäinen pelaajakiinnitys kaudella 2024.Kiekkokingi kertoo,...

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän