Koti Kilpailut Prodigy Disc Pro Tour 14-vuotias superlupaus Iida Lehtomäki otti kärkipaikan Jämijärven ammattilaiskisassa

Iida Lehtomäki European Open
Iida Lehtomäki osallistui viime vuonna European Openiin. Kuva: DGPT / Marika Salmi
Mainos

Prodigy Disc Pro Tour käynnistyi Jämijärven osakilpailun ensimmäisellä kierroksella. Naisten luokassa kärkipaikan nappasi Iida Lehtomäki vakuuttavalla -4 tuloksella.

Lehtomäki onnistui välttämään isoimmat virheet avauskierroksella ja hänet palkitaan peräti viiden heiton johdolla. Toisena on Jenni Engström tuloksella +1. Kolmannen sijan tuloksella +2 jakavat Tinja Väisänen ja Olivia Kindstedt.

“Peli tuntu kyllä tosi hyvältä kun alkukaudesta on draivi vähän takkuillu”, Iida Lehtomäki kertoi kierroksen jälkeen. “Oli kiva pelata kun heittokin osu kohallee.”

Vasta 14-vuotias Lehtomäki osallistuu ensimmäistä kertaa Suomen ammattilaiskiertueen osakilpailuun. Hän on voitti viime vuonna alle 15-vuotiaiden Suomen mestaruuden ja pelasi jopa European Openissa.

Katso ensimmäisen kierroksen tulokset täältä.

Naisten luokan kilpailu jatkuu Jämijärvellä lauantaina 18.5.2024. Kärkikortti aloittaa kilpailunsa klo 16.15. Tapahtumaan on yleisölle vapaa pääsy.