Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Paul McBeth pitkästä aikaa kärkipaikalle – naisissa toimitsijan teko kohahdutti

Paul McBeth pitkästä aikaa kärkipaikalle – naisissa toimitsijan teko kohahdutti

Paul McBeth
Paul McBeth on kärsinyt loukkaantumisesta. Nyt kuusinkertaisen maailmanmestarin peli alkaa löytyä. Kuva: DGPT
Mainos

Suomalaismiehet jatkoivat kisojaan Yhdysvalloissa Disc Golf Pro Tourilla Kaliforniassa. OTB Openin avauskierros kilpailtiin Suomen aikaa perjantai-lauantai välisenä yönä.

Avoimella golfkentälle rakennetulla radalla parhaiten ensimmäisellä kierroksella suoriutuivat Paul McBeth ja Adam Hammes. He kirjauttivat avauskierroksen jälkeen kärkitulokseksi -10. Kärkikortin täydentävät Colten Montgomery ja Gannon Buhr. He ovat tuloksessa -9.

Suomalaisista parhaalla sijalla kymmenentenä oleva Niklas Anttila tuloksella -7. Väinö Mäkelä on Anttilaa heiton perässä tuloksessa -6 sijalla 15.

Muista suomalaisista Tuomas Hyytiöinen (-4) on 32., Jesse Nieminen (-2) on 50. Ja Joona Heinänen (+1) on 73. Nieminen kertoi kisaa edeltävässä haastattelussa, että viikonlopun rata ei pelaa ainakaan hänen vahvuuksillaan. Rata vaatii pitkiä rystyheittoja avoimessa maastossa.

Kilpailu jatkuu toisella kierroksella ensi yönä. Disc Golf Networkin lähetys alkaa klo 1.00.

Katso avauskierroksen kohokohdat alta:

Kyseenalainen toimitsijan teko puhututti naisissa

Naisten luokan kilpailua ensimmäisen kierroksen jälkeen johtaa Holyn Handley tuloksella -9. Toisella sijalla ovat Ella Hansen ja Kat Mertsch tulosella -8. 

Eurooppalaisia on kisassa mukana niukasti. Avauskierroksen jälkeen paras on Anniken Steen (-2).

Isoimmat puheenaiheet naisten luokan avauskierroksella varasti toimitsija, tai tarkemmin spotteri, joka otti Madison Walkerin kiekon kiinni ilmasta. Kiekko olisi todennäköisesti päätynyt pois pelialueelta, mutta toimitsija ei saisi missään nimessä ottaa kiekkoa kiinni ilmasta.

Katso video alta:

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version