Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Hammes ja Hansen kärjessä viimeiselle kierrokselle WACOssa – suomalaiset kaukana kärjestä

Hammes ja Hansen kärjessä viimeiselle kierrokselle WACOssa – suomalaiset kaukana kärjestä

Waco-annual-charity-open
Kuva: @discgolfprotour
Mainos

Tuulisista ja haastavista olosuhteista tunnettu Waco Annual Charity Open Texasissa sai mielenkiintoisen alun perjantaina kun 19 kilpailijaa oli kolmen heiton päässä toisistaan kärkisijoilla. Ensimmäisellä kierroksella myös olosuhteet olivat erinomaiset. Adam Hammes johti ensimmäisen kierroksen jälkeen tuloksella -12. Ainoana suomalaisena miesten sarjassa kilpaileva Väinö Mäkelä sai hitaan alun turnaukseen, kun hän jäi tulokseen -2 ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen kaukana kärjestä. Väinön ensimmäinen kierros on nähtävillä Gatekeeper Median Youtube-kanavalla:

Toisella kierroksella nähtiin myös erinomaisia tuloksia. Kärjestä viimeiselle kierrokselle lähtee Hammes. Jahtaajat ovat vain yhden heiton päässä. Ennen viimeistä kierrosta, asetelma on yksi tiukimmista, jonka olemme nähneet ammattikiertueella hetkeen. Voittaja voidaan nähdä mistä tahansa kärkikortista.

Miesten sarjan viimeinen kierros nähdään Disc Golf Networkillä sunnuntai-iltana tai JomezPron jälkilähetyksenä maanantaina alkuillasta.

Kristin Tattar vakuuttavasti takaisin Pro Tourille

Naisten sarjassa maailman mestari Kristin Tattar aloitti kautensa vakuuttavasti kenttäennätyksellä -9. Kolmen heiton johdossa toiselle kierrokselle lähtenyt Tattar teki kuitenkin toisella kierroksella isoja virheitä ja pelasi pariin kierroksen. Kierrokselle mahtui jopa kaksi triplabogia. Toisen kierroksen jälkeen johtoon siirtyi Discmanian kiekoilla heittävä Ella Hansen tuloksella -10.

Blomroosilla ja Salosella vaikeaa

Henna Blomroos on Suomen naisista paremmalla sijoituksella, pelaten tasaisesti hieman alle parin (-1 ja -2) molemmat kierrokset. Sijoitus toisen kierroksen jälkeen on 11. Eveliina Salonen on tuloksessa +8 kahden kierroksen jälkeen sijalla 38 yhtensä 18 heittoa johtajaa perässä.

Suomen naiset ovat jälleen peränpitäjiä puttaustilastoissa. Kummallakaan ei ole ainuttakaan onnistunutta puttia ringin ulkopuolelta. Ringin sisällä he ovat selkeästi heikoimpia kaikista kilpailijoista. Erityisesti Eveliinalla oli niin isoja vaikeuksia, että kuusinkertainen maailmanmestari Paul McBeth päätti kierroksen jälkeen auttaa Eveliinaa puttigriinillä.

Viimeinen kierros tulee jälkilähetyksenä näkyviin Youtubeen JomezPro-kanavalle oletettavasti maanantaiaamuna.
Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version