KotiKilpailutEuropean OpenSuomalaisnaiset kaksoisjohdossa European Openin finaalipäivään!

Suomalaisnaiset kaksoisjohdossa European Openin finaalipäivään!

Eveliina Salonen ja Silva Saarinen lähtevät kaksoisjohdossa huomenna pelattavaan finaalikierrokseen.

Kilpailua johtaneelle Kristin Tattarille Nokian The Beastilla pelattu kolmas kierros osoittautui todella vaikeaksi. Tattarin peli ei kulkenut hänelle totutulla tavalla ja kierrostulos Beastilta oli lopulta heikko +8. Kokonaistuloksissa Tattar putosi kolmannelle sijalle tuloksella -2.

Kilpailua johtaa kolmannen kierroksen jälkeen Eveliina Salonen, joka pelasi tasaisen kierroksen päättäen kierroksensa radan ihannetulokseen. Salosen yhteistulos on -9, jolla hän johtaa toisena olevaa Silva Saarista kolmella heitolla. Saarinen vastasi päivän parhaasta kierrostuloksesta heittäen huikean -5 kierroksen. Saarisen yhteistulos kolmen päivän jälkeen on -6.

Silva Saarinen kommentoi Frisbeegolfmedialle kierroksen jälkeen, että peli kulki hyvin. Saarista jäi kuitenkin harmittamaan väylä 16, jossa hän pyrki pelaamaan väylän varmistellen, mutta väylän lopputuloksena oli tuplabogi.

European Openin ratkaisuhetkiä voi saapua seuraamaan veloituksetta Nokialle, seuraamalla tuloksia PDGA Live -palvelusta tai katsomalla suoraa lähetystä Disc Golf Network-palvelun PRO-tilauksella.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Uusimmat uutiset

Luvattomia sukeltajia kiinni frisbeegolfradalla Vihdissä

Rock Valleyn frisbeegolfradalla Vihdissä tavattiin tällä viikolla luvattomia frisbeegolfkiekkojen...

Heidi Laine vahvassa vireessä Yhdysvalloissa – “Tämä rata on vaikea”

Heidi Laineen heitto oli kunnossa Great Lakes Openin avauskierroksella....

Näkökulma: Onko frisbeegolfin painopiste siirtymässä Eurooppaan?

Frisbeegolf on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Lajin kehittäjänä pidetään Ed...

Frisbeegolflegendan nimikkosäätiö haluaa laajentua Eurooppaan

Frisbeegolfin kasvu on ollut hurjaa kaikkialla maailmassa. Euroopassa laji...

Lauri Lehtinen vei jännitysnäytelmän Tampereella – “Aikamoista sekoilua”

Lauri Lehtinen otti voiton Prodigy Disc Pro Tourin kolmannessa...

Virolaisnainen ylsi Tampereella ensimmäiseen voittoonsa yli viiteen vuoteen

Virolainen Keiti Tätte voitti Tampereen osakilpailun kansallisella kärkikiertueella, Prodigy...