Koti Kilpailut European Open Näin seuraat European Openia verkossa – suorat lähetykset Disc Golf Networkilta

Näin seuraat European Openia verkossa – suorat lähetykset Disc Golf Networkilta

Anthony Barela 2023 European Open
Anthony Barela keräsi huomiota viime vuonna European Openissa. Kuva: Discmania
Mainos

Euroopan kovatasoisin frisbeegolfkilpailu European Open kilpaillaan 17.-21.7.2024 Nokialla ja Tampereella. Keskiviikkona 17.7. kilpaillaan USA:n ja Euroopan välinen joukkuekilpailu, Presidents Cup, ja varsinainen European Open kisataan torstaista sunnuntaihin 18.-21.7.2024.

European Openista on tuotetaan suorat lähetykset kaikista kisakierroksista Disc Golf Networkin toimesta. European Openia voi seurata suorana DGN Pro tilauksella, joka maksaa 18,31 €/kk. Lue tiedote täältä.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennuksen ensimmäisen kuukauden ostosta. Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

European Openin ensimmäistä kierrosta voi seurata suorana myös DGN Basic ja DGN Standard tilauksilla. Kilpailusta nähdään myös jälkituotannot JomezPron toteuttamana. Ne julkaistaan JomezPron Youtube-kanavalle maanantaina 29.7.2024.

Kilpailua voi seurata myös paikan päällä. Torstaina ja perjantaina Tampereen frisbeegolfkeskuksen kierroksia voi seurata pääsylipulla. Keskiviikkona, lauantaina ja sunnuntaina kilpaillaan Nokialla, jonne yleisöllä on vapaa pääsy. Lue lisää täältä: Näin pääset katsomaan European Openia – Nokialle ilmainen sisäänpääsy

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version