Koti Kilpailut European Open Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

Gannon Buhr valmistautuu kämmenheittoon.
Gannon Buhr valmistautuu kämmenheittoon. Kuva: DGPT / Marika Salmi
Mainos

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun pelaajat haastoivat legendaarista The Beastia ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Kilpailun johdossa on kolmen heiton turvin Yhdysvaltojen Gannon Buhr, joka pelasi mielettömän bogivapaan -12 kierroksen. Kierroksen jälkeisessä Frisbeegolfmedian haastattelussa Buhr kommentoi päivän sujuneen hyvin aikaisesta heräämisestä huolimatta. Buhrin mukaan tavoitteena finaalipäivälle on olla ottamatta ainoatakaan bogia. Hän päätti kolmannen päivän yhteistulokseen -24.

Toisella sijalla finaalipäivään lähtee viisinkertainen European Openin mestari Paul McBeth, joka on kolme heittoa jäljessä kisan kärkipelaajaa. Kolmannella sijalla on Richard Wysocki -20 tuloksessa.

Kärkiheittueen täydentää Niklas Anttila, joka oli kierroksen jälkeen silminnähden pettynyt kierrokseensa. Anttila pelasi kierrostuloksen -7 ja yhteistulos ennen finaalipäivää on -17, eli eroa kisaa johtavaan Buhriin on 7 heittoa.

European Openin ratkaisuhetkiä voi saapua seuraamaan veloituksetta Nokialle, seuraamalla tuloksia PDGA Live -palvelusta tai katsomalla suoraa lähetystä Disc Golf Network-palvelun PRO-tilauksella.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version