Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Väinö Mäkelä paras suomalainen Texas Statesin avauskierroksella

Väinö Mäkelä paras suomalainen Texas Statesin avauskierroksella

Väinö Mäkelä
Väinö Mäkelä hakee nappionnistumista Disc Golf Pro Tourilla. Kuva: DGPT
Mainos

Disc Golf Pro Tourin Texas States Championships alkoi avoimen luokan osalta haastavassa tuulessa.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen kärkikortissa nähdään jälleen tuttuja nimiä, kun Anthony Barela johtaa tuloksella -10. Tuloksessa -9 on neljä pelaajaa, joista kärkikortissa nähdään Gannon Buhr, Calvin Heimburg ja Mason Ford. Barela on ollut neljän parhaan joukossa peräti jokaisessa kisassa tällä kaudella. Hän myös voitti kauden avauskisan.

Paras suomalainen avauskierroksen jälkeen on Väinö Mäkelä (-5) sijalla 20. Erot ovat varsin pieniä ja Mäkelä voi hyvällä pelillä nostaa itsensä vielä kärkikymmenikköön.

Videokortissa pelannut ja viime osakilpailun voittanut Niklas Anttila ei ollut parhaassa vireessä avauskierroksella. Hän jäi tulokseen -2 sijalle 42. Alustavien PDGA-rating arvioiden mukaan Anttilan kierros (1018) oli alkukauden heikoin.

Muut suomalaiset Jesse Nieminen ja Tuomas Hyytiäinen jäivät tulokseen -1 sijalle 51.

Kilpailu jatkuu lauantaina illalla. Tuloksia voi seurata suorana perjantaina julkaistusta DGPT Scoresista tai PDGA Livestä.